- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Βελόπουλος: «Να τσουβαλιάσουμε τους λαθρομετανάστες σε ξερονήσια»
Απίστευτη δήλωση από τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης
«Θα πρέπει να τσουβαλιάσουμε τους λαθρομετανάστες σε ακατοίκητα νησιά» υποστήριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος ως λύση για την προσφυγική κρίση.
Σε μια πρόταση που δεν περιμένει κανείς να ακούσει από επικεφαλής κόμματος του ελληνικού Κοινοβουλίου προχώρησε το πρωί ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
Αφού πρώτα τόνισε ότι λόγω της κρίσης υπάρχουν 40.000 Έλληνες άστεγοι, είπε ότι αν είχαν έρθει «λάθρα με τη βάρκα, θα μπορούσαν τώρα να έχουν πάρει από τον κρατικό προϋπολογισμό σπίτι». «Εγώ είμαι λογικός άνθρωπος. Όταν έρχεται ο άλλος και πριν τον ελέγξω μου σκίζει τα χαρτιά, ταυτότητες, διαβατήρια κλπ, εγώ θα τον τσουβαλιάσω και θα τον στείλω σε ακατοίκητο νησί γιατί παρανομεί από την πρώτη στιγμή».
Σε ό,τι αφορά στα ελληνοτουρκικά, ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι θα πρέπει να βυθίσουμε κάθε τουρκικό γεωτρύπανο που θα εισέλθει στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Όπως υποστήριξε, κανείς δεν θέλει τον πόλεμο αλλά δεν θα «κατεβάσουμε τα βρακιά μας», όταν η Τουρκία στείλει γεωτρύπανα και πολεμικά πλοία στα χωρικά μας ύδατα.
Συμπλήρωσε ότι όπως έχει αποδειχθεί, η διπλωματία που ακολουθούμε δεν αναχαιτίζει την τουρκική επιθετικότητα κι αν οι σύμμαχοι μας ήθελαν να αντιδράσουν θα έπρεπε να στείλουν πολεμικά πλοία στα θαλάσσια σύνορα μας και να αποτρέψουν την πιθανότητα εισβολής από την Τουρκία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.