- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαρδαλιάς για «Βικτώρια»: Ήταν το πρώτο crash test για τη ΓΓΠΠ
«Ήταν δύσκολη βραδιά για την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και την Αττική»
Ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε πως η «Βικτώρια» ήταν το πρώτο crash test που είχαμε να αντιμετωπίσουμε.
«Ήταν το πρώτο crash test που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Υπήρχαν προβλήματα. Ήταν δύσκολη βραδιά για την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και την Αττική» δήλωσε, από τη Θεσσαλονίκη, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, αναφορικά με τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών και τα προβλήματα που προκάλεσε η «Βικτώρια» σε περιοχές της χώρας.
«Είχαν προηγηθεί οι εργασίες καθαρισμών, ειδικά στις δυνητικά επικίνδυνες πλημμυρικά περιοχές», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς σε δηλώσεις του λίγο πριν από την έναρξη ης σύσκεψης με τους δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας στα γραφεία της ΠΕΔΚΜ.
«Είχαμε μικρά ζητήματα με απεγκλωβισμούς, κατολισθήσεις και φερτά υλικά. Αντιλαμβάνεστε ότι η πλημμύρα είναι πιο δύσκολη από τη δασική πυρκαγιά. Στη δασική πυρκαγιά μπορεί και να προβλέψεις το περιβάλλον όπου μπορεί να κινηθεί, στην πλημμύρα παίζει ρόλο ακόμη και η τύχη, η συγκυρία, η στιγμή. Όμως πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι έχουμε πάει με όλα μας τα μέσα και έχουμε κάνει ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να έχουμε εκμηδενίσει κάθε περίπτωση να συμβεί το κακό» ανέφερε ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.