Πολιτικη & Οικονομια

Συσκέψεις στο Μαξίμου για φορολογικό και μεταναστευτικό - προσφυγικό

Διαδοχικές συναντήσεις με αρμόδιους υπουργούς

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mitsotakis7777.jpg
Κυριάκος Μητσοτάκης © INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο Μαξίμου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επέστρεψε αργά χθες το βράδυ από την Κίνα.

Στο Μαξίμου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επέστρεψε αργά χθες το βράδυ από την Κίνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με αρμόδιους υπουργούς και συνεργάτες του τόσο για το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή, όσο και για το μεταναστευτικό - προσφυγικό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY