- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έως τις 31 Οκτωβρίου οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες
Η μη εκπλήρωση της υποχρέωσης επιφέρει και ποινικές κυρώσεις
Έως τις 31 Οκτωβρίου οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες ενημερώνει η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.
Προθεσμία έως την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 έχουν οι υπόχρεοι για την υποβολή Πόθεν Έσχες, ενημερώνει η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.
Η διαδικασία που έχει ξεκινήσει από την 31η Ιουλίου 2019, ηλεκτρονικά στο www.pothen.gr, συνεχίζεται υπό την επίβλεψη της νέας ανεξάρτητης αρχής, στην οποία υποβάλλονται και ελέγχονται οι δηλώσεις, καθώς αποτελεί καθολικό διάδοχο του κατηργημένου Γραφείου του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.
Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Νοεμβρίου 2019 η εκπλήρωση της υποχρέωσης υποβολής δήλωσης, θα επιτρέπεται μόνο μετά την πληρωμή ηλεκτρονικού παραβόλου, ενώ η μη εκπλήρωση της υποχρέωσης μέχρι και την 30η Δεκεμβρίου 2019, επιφέρει και ποινικές κυρώσεις. Με την εμπρόθεσμη οριστικοποίηση της δήλωσής τους έως την 31η Οκτωβρίου 2019, οι υπόχρεοι αποφεύγουν το παράβολο και εξασφαλίζουν δικαίωμα τροποποίησης αυτής, εφόσον το επιθυμούν, μέχρι και την 30η Νοεμβρίου 2019 καθώς από την 1η Δεκεμβρίου δεν θα είναι εφικτή καμία τροποποίηση υποβληθείσας δήλωσης.
Αναλυτικές οδηγίες και χρήσιμα αρχεία βρίσκονται στην αρχική σελίδα υποβολής δηλώσεων, ενώ για τυχόν πρόσθετα ερωτήματα και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Υπόχρεων ΠΟΘΕΝ (ΚΕΥ-ΠΟΘΕΝ) στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4802100, ή και να αποστείλουν το ερώτημά τους μέσω της ενότητας «Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;», αφού συνδεθούν με τους κωδικούς τους, στο www.pothen.gr.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.