Πολιτικη & Οικονομια

Γεννηματά για Novartis: Δεν είναι δυνατόν η Δικαιοσύνη να μένει αμέτοχη

«Αποδεικνύεται, με καθηλωτικό τρόπο, η ύπαρξη και η λειτουργία ενός σκοτεινού παραδικαστικού συστήματος»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gennimata
Φώφη Γεννηματά © INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Δεν είναι δυνατόν η Δικαιοσύνη να μένει αμέτοχη σ΄όσα αποκαλύπτονται στην υπόθεση Novartis για ενέργειες λειτουργών της», τονίζει η Φώφη Γεννηματά.

Να μην καθυστερεί η Δικαιοσύνη μένοντας αμέτοχη στη διαλεύκανση της υπόθεσης Νοvartis με τα όσα αποκαλύπτονται, υποστηρίζει η Φώφη Γεννηματά.

Σε δήλωσή της, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κάνει λόγο για «παραδικαστικό κύκλωμα» και, συγκεκριμένα, τονίζει:

«Είναι πλέον σαφές ότι υπόθεση Novartis δεν αποτελεί μόνο ένα σοβαρό σκάνδαλο στον νευραλγικό χώρο του φαρμάκου.

Κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται, με καθηλωτικό τρόπο, η ύπαρξη και η λειτουργία ενός σκοτεινού παραδικαστικού συστήματος, το οποίο γεννήθηκε από τα σπλάχνα μέρους της Δεξιάς, αλλά το στήριξε και το καρπώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι πλέον σαφές ότι υπόθεση Novartis δεν αποτελεί μόνο ένα σοβαρό σκάνδαλο στον νευραλγικό χώρο του φαρμάκου.

Δεν είναι δυνατόν η ίδια η Δικαιοσύνη να μένει αμέτοχη για ό,τι συνέβαινε και συμβαίνει στους κόλπους της».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Κυρανάκης: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ - Οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY