- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Κανένας υπεράνω του νόμου
«Όλες οι υποθέσεις όποιους και να αφορούν πρέπει να ολοκληρωθούν με βάση τα στοιχεία»
Κωνσταντινόπουλος: Δεν έχουμε 30 βουλευτές για πρόταση εξεταστικής. Αυτό οφείλουν να το κάνουν σεβόμενοι τον εαυτόν τους η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Χθες έγινε κάτι πολύ σημαντικό που στην Ελλάδα δεν θέλουμε ούτε καν να το ακούσουμε. Η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τραμπ ακυρώθηκε γιατί οι δημοκρατικοί αποφάσισαν να παραπέμψουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ λέγοντας ότι κανένας δεν είναι υπεράνω νόμου» δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και Αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ».
Ο Κ. Κωνσταντινόπουλος στη συνέχεια υπογράμμισε: «Εμείς παίρνουμε τις αποφάσεις μας αφού δούμε το σύνολο της δικογραφίας. Δεν έχουμε 30 βουλευτές για πρόταση εξεταστικής. Αυτό οφείλουν να το κάνουν σεβόμενοι τον εαυτόν τους η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι τυχαίος άνθρωπος ο κ. Παπαγγελόπουλος για τον οποίο μιλάμε, αφού είναι το πρόσωπο που συνδέει δύο χρονικές περιόδους.
» Συγκεκριμένα, επί ΝΔ ήταν αρχηγός της ΚΥΠ και μετά επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης αρμόδιος για τα θέματα δικαιοσύνης, δηλαδή για το δικαστικό σώμα. Δηλαδή, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι τυχαίος. Πρέπει να θυμόμαστε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Συνδέει δύο εποχές, συνδέει ανθρώπους, συνδέει πολιτικές, συνδέει διάφορα. Εμείς έχουμε ουσιαστική και πολιτική διαφορά σε αυτό και με τους δύο.
» Ο κ. Λοβέρδος αναφέρει ότι “με κατηγορούν, δεν αποδέχομαι την ασυλία, δεν κάνω χρήση του άρθρου 86, παρακαλώ να δικαστώ και καταθέτω για να συμβάλω στο να λάμψει η υπουργοί Υγείας, οι οποίοι λένε “θέλουμε να κάνουμε χρήση του άρθρου 86”, το οποίο είναι κατάπτυστο όπως λένε, για να κρυφτούν πίσω από την ασυλία. Όποιος δεν φοβάται ζητάει άρση της ασυλίας του και να δικαστεί από την δικαιοσύνη που είναι αρμόδια και έχουμε εμπιστοσύνη.
» Με ρωτήσατε για την υπόθεση μείωσης καταλογισμών 1δις ευρώ κατά την διάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπως στον κ. Καλογρίτσα κατά 40 εκ. ευρώ, στην οικογένεια του κ. Κόκκαλη ο οποίος είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά 3 εκ. ευρώ και του κ. Λαυρεντιάδη κατά 12 εκ. Κατέθεσα στη Βουλή αναφορά με το δημοσίευμα που αφορά στην εισαγγελία διαφθοράς για το παραπάνω. Η έρευνα πρέπει να ολοκληρωθεί για να ενημερωθούν οι πολίτες».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς το δημογραφικό αλλάζει την εικόνα
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «καλλιτεχνική ευγονική» και ζητά να ανασκευαστεί η τοποθέτηση
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
«Η διαφορά μας είναι ότι και το τελευταίο ευρώ πήγαινε σε δημόσια ταμεία για να βγει η χώρα από την κρίση» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ
Μας ενδιαφέρουν αυτοί που δεν πληρώνουν ή αυτοί που στερούνται για να είναι συνεπείς;
Με τους θύτες ή με τα θύματα;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Επένδυση άνω των 130 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια
Ιδιαίτερη έμφαση στο ενεργειακό κόστος
200 εκατ. ετησίως για δρόμους και διπλασιασμός της επιχορήγησης για τα σχολεία
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το νέο θεσμικό πλαίσιο - Ψηφίστηκε η τροπολογία για τα πρόστιμα
Γιατί αποκάλεσε «Λαφαζάνη» τον Νίκο Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.