- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τσακαλώτος: Θετική εξέλιξη η απόφαση για την α' κατοικία
«Να μην προσπαθήσει ΝΔ και Σταϊκούρας να παρουσιάσουν και αυτή την επιτυχία ως δική τους»
«Η έγκριση του νόμου για την προστασία της κύριας κατοικίας αποδεικνύει ότι υπήρχε σχέδιο και σαφής στόχευση να ενισχυθούν όσοι πραγματικά έχουν ανάγκη»
«Η σημερινή έγκριση από την DG Comp του νόμου για την προστασία της κύριας κατοικίας, που διαμόρφωσε εξ ολοκλήρου, ψήφισε και υπέβαλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή -ως όφειλε με βάση το ευρωπαϊκό δίκαιο- η προηγούμενη κυβέρνηση, είναι αδιαμφισβήτητα μια θετική εξέλιξη», δηλώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο τομεάρχης Οικονομικών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι αυτή η εξέλιξη «αποδεικνύει ότι υπήρχε σχέδιο και σαφής στόχευση να ενισχυθούν όσες και όσοι πραγματικά έχουν ανάγκη για την αποπληρωμή των δανειακών τους υποχρεώσεων». Έτσι, συνεχίζει, όσοι πληρούν τα κριτήρια λαμβάνουν από το Δημόσιο επιχορήγηση που αντιστοιχεί στο 20% έως 50% της μηνιαίας καταβολής για την αποπληρωμή του δανείου, ανάλογα με το εισόδημά τους. Επισημαίνει επίσης ότι "όπως σημειώνεται και στην επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπής, το πρόγραμμα αναμένεται να συμβάλει στη μείωση του υψηλού ποσοστού των μη εξυπηρετούμενων δανείων στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα".
«Ελπίζουμε να μην προσπαθήσει η ΝΔ και ο κ. Σταϊκούρας να παρουσιάσουν και αυτή την επιτυχία ως δική τους», σχολιάζει ο κ. Τσακαλώτος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ
«Η ερμηνεία της στο κλασικό "Αθήνα κόρη τ’ ουρανού" χάρισε στην πόλη ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά της αποτυπώματα»
«Πολιτικός απατεώνας όποιος υπόσχεται αυτόματη εξαφάνισης της ακρίβειας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά με αιχμές
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
«Αν στόχος του κ. Τσίπρα είναι να επαναλάβει το ποσοστό του 2023 με το οποίο έφυγε ηττημένος, κανένα πρόβλημα»
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.