- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γερουλάνος: Ενδιαφέρομαι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
«Η ομιλία της Γεννηματά για την 3η Σεπτέμβρη ήταν απογοητευτική»
Ο Παύλος Γερουλάνος σημείωσε ότι ο ίδιος έχει καταθέσει πρόταση για το μέλλον του χώρου που -όπως είπε- είναι ώριμη να συζητηθεί σε βάθος.
«Είναι επιτακτικό το Κίνημα Αλλαγής να επιστρέψει στις αρχές και τις στις αξίες του ΠΑΣΟΚ για να χτίσει την επόμενη μέρα, δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος και πρόσθεσε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν έχει καταφέρει να κάνει αυτό που ξεκίνησε. Στη συνέχεια τόνισε ότι τον ενδιαφέρει η διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος: «Αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει. Η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του υπογράμμισε ότι η ομιλία της Φώφης Γεννηματά την 3η Σεπτεμβρίου ήταν απογοητευτική.
Σημείωσε ότι ο ίδιος έχει καταθέσει πρόταση για το μέλλον του χώρου που -όπως είπε- είναι ώριμη να συζητηθεί σε βάθος. Πρόσθεσε επίσης ότι το ζήτημα στο ΚΙΝΑΛ και ενόψει του επικείμενου συνεδρίου, «είναι το πώς θα προχωρήσουμε μπροστά». «Το θέμα είναι να αισθανθούμε ότι είμαστε σε ένα σπίτι το οποίο μας εκφράζει», είπε. Για τη Φώφη Γεννηματά είπε ότι εφάρμοσε μία στρατηγική που απέτυχε.
«Πίστευε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε» και σημείωσε ότι η ομιλία της κ. Γεννηματά την 3 Σεπτέμβρη «ήταν απογοητευτική διότι είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα. Δεν έγινε αυτό». Όπως είπε, ελπίζει ότι το κόμμα να προχωρήσει σε μια ουσιαστική αλλαγή στρατηγικής «στην οποία το ΚΙΝΑΛ θα επιστρέψει στις ρίζες του βγάζοντας την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ μπροστά».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.