- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας
Θα δημιουργηθεί κοινή οργανωτική επιτροπή ανασυγκρότησης
Η κοινή πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας προς το συνέδριο για την ανασυγκρότηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβεβαιώθηκε.
Η κοινή πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας προς το συνέδριο για την ανασυγκρότηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβεβαιώθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με πηγές από το ΣΥΡΙΖΑ.
Στη σύσκεψη συζητήθηκε το «πώς θα μπορέσει με τον καλύτερο τρόπο η Προοδευτική Συμμαχία να συμβάλλει και οργανωτικά και πολιτικά στην πορεία ανασυγκρότησης που ξεκινά από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, παρουσιάστηκε η χθεσινή απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και συζητήθηκε και εξειδικεύτηκε το πώς «η οργανωτική δουλειά μπορεί να αποκτήσει μια κοινή συνισταμένη».
Η Προοδευτική Συμμαχία θα συμβάλλει τόσο σε ζητήματα νεολαίας, συνδικαλισμού και αυτοδιοίκησης όσο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα δημιουργηθεί κοινή οργανωτική επιτροπή ανασυγκρότησης, στην οποία θα συμμετέχουν και στελέχη της Προοδευτικής Συμμαχίας. Στελέχη της θα συμμετάσχουν και στις τρεις επιτροπές που αποφάσισε να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το πρόγραμμα, την πολιτική διακήρυξη και την οργανωτική ανασυγκρότηση.
Τέλος, η Προοδευτική Συμμαχία θα συμμετάσχει και στην προσπάθεια για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην καμπάνια για την εγγραφή νέων μελών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.