Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Συνωμότησες με Σαμαρά εναντίον του Μεϊμαράκη

Η απάντηση στις επικρίσεις για τη μη εκλογή προέδρου από τη βάση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσίπρας - Μητσοτάκης
Τσίπρας - Μητσοτάκης © INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Συνωμότησες με Σαμαρά εναντίον του Μεϊμαράκη. Η απάντηση στις επικρίσεις για τη μη εκλογή προέδρου από τη βάση.

«Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του γιατί για να γίνει αρχηγός της ΝΔ χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει την βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μειμαράκη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη ΝΔ, η οποία σχολίασε τον τρόπο εκλογής του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, σημειώνεται: «Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ' ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις».

Υ.Γ. Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την Άνγκελα Μέρκελ που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών».

Υπενθυμίζεται ότι στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας«ξέκοψε» κάθε σενάριο για πιθανή εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την βάση.

«Σε ό, τι με αφορά δεν αισθάνομαι ότι χρειάζομαι καμία εκλογή για να αποκτήσω κύρος ηγεσίας. Έχουμε κερδίσει υπό την ηγεσία μου τρεις εκλογές, ένα δημοψήφισμα και στις εκλογές που χάσαμε, ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε από τον έναν στους τρεις ψηφοφόρους«, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός και… έτσι ξεκίνησαν όλα!

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιτίθετο στον Αλέξη Τσίπρα για το ότι δεν «κατεβαίνει» σε εκλογική διαδικασία από την βάση ώστε να διατηρήσει την θέση του προέδρου, χαρακτηρίζοντάς τον «κολλημένος με τους λίγους στην καρέκλα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ