- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Τάκης Θεοδωρικάκος: «Το θέμα είναι να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές»
Επί ποδός ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών
«Το θέμα είναι να μη χάσουμε άνθρωπο και να σώσουμε τα σπίτια» ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος για την πυρκαγιά στην Εύβοια.
Δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση για την πυρκαγιά στην Εύβοια έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο κ. Θεοδωρικάκος βρίσκεται στα Ψαχνά, όπου συνομίλησε με τους συναρμόδιους φορείς για τη διαμορφωθείσα κατάσταση. Όπως είπε, προτεραιότητα είναι «να μη χαθεί κάποια ανθρώπινη ζωή». Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του εξήγησε ότι ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι όπου ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις.
Όπως είπε, θέλουμε «να πάει καλά η μάχη, να σώσουμε τα σπίτια και να μην έχουμε απώλεια ανθρώπινης ζωής» και πρόσθεσε ότι περίπου 280 πυροσβέστες επιχειρούν στην περιοχή. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, στόχος είναι η οριοθέτηση του μετώπου και συμπλήρωσε ότι έχει δημιουργηθεί μια περίμετρος μεγαλύτερη των 11 χλμ. προκειμένου να προστατευτούν οι περιοχές των Ψαχνών αλλά και τα γύρω χωριά.
«Οι πολίτες βλέπουν ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι δίπλα τους και κάνει τα πάντα προκειμένου να αντιμετωπίσει την πολύ δύσκολη κατάσταση» ανέφερε επίσης.
Ο κ. Θεοδωρικάκος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε σημείο του δάσους, το οποίο είναι δύσβατο, «αλλά αυτό είναι θέμα της επόμενης ημέρας». «Το ζήτημα είναι να μην χάσουμε άνθρωπο και να σώσουμε τα σπίτια» επανέλαβε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βολές εναντίον Άδωνι Γεωργιάδη
«Μαργαρίτα σου οφείλουμε πολλά, καλό ταξίδι, θα συνεχίσουμε τους αγώνες»
Mε λόγια συγκίνησης ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τη μητέρα του
Η Μαργαρίτα Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή στις 18 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 103 ετών
Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η πολιτική κηδεία της Μαργαρίτας Παπανδρέου
Η τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης θα διαμορφωθεί κάτω από 1,75 ευρώ το λίτρο, επίδομα και diesel για όλο τον Οκτώβριο
Στη δεύτερη φάση δεν θα ενταχθούν εκ νέου οι κωδικοί των σχολικών ειδών
Η διπλή παρέμβαση στη θέρμανση για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων
«Λέει δηλαδή χοντροκομμένα ψέμματα επαναλαμβάνοντας ότι "έχουμε μισθούς Βουλγαρίας"»
Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's αναβάθμισε τις προοπτικές του ελληνικού αξιόχρεου σε θετικές από σταθερές
Η αυξανόμενη αποχή, οι κοινοβουλευτικές μετακινήσεις και η κρίση αξιοπιστίας
Η κυβέρνηση έχει μειώσει μέχρι στιγμής 91 φόρους
Πιο εύκολη πλέον η εγκατάσταση - Τι πρέπει να ξέρεις
Τα εισοδηματικά κριτήρια και τα ποσά
«Η λύση υπάρχει, όμως παραμένει στα χαρτιά»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φοιτητές
Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός
«Επιβεβαιώνεται η εικόνα της Ελλάδας ως νησίδας πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας»
Τι ισχύει με τις πληρωμές του ΕΦΚΑ
«Η διαφθορά είναι 200 φορές μεγαλύτερη τώρα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.