- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Στις παιδικές χαρές διδάσκεται η Ελλάδα
Η ευκολία με την οποία γίνονται οι βανδαλισμοί και η αδιαφορία για την αποκατάσταση κάθε καταστροφής
Αυτές είναι φωτογραφίες από μια παιδική χαρά της πρωτεύουσας της ομορφότερης χώρας του κόσμου στην οποία κατοικεί ο εξυπνότερος λαός του κόσμου.
Τελικά όπως φαίνεται η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα Ελληνικά σχολεία είναι εντελώς άχρηστη. Κι αυτό όχι μόνο εξαιτίας των αρχιερέων που η ύλη της διδασκαλίας τους ξεκινά από τις συνέπειες του στοματικού έρωτα και καταλήγει στις συνέπειες της απόλαυσης του πρωκτικού αλλά, κυρίως, εξαιτίας των παιδικών χαρών στις οποίες τα ελληνόπουλα, από τη νηπιακή ηλικία, δέχονται ερεθίσματα για μια υγιή σεξουαλική ζωή.
Για να μην τα πολυλογώ, αυτές είναι φωτογραφίες από μια παιδική χαρά της πρωτεύουσας της ομορφότερης χώρας του κόσμου στην οποία κατοικεί ο εξυπνότερος λαός του κόσμου.
Προφανώς το πρόβλημα δεν είναι ο (καμιά φορά απολαυστικός) βωμολοχικός χαβαλές των πιτσιρικάδων, ούτε η άγνοια για την ορθογραφια του «κώλου» (αυτό είναι πρόβλημα, αλλά μετά από πολλές αναζητήσεις στο ίντερνετ θα διορθωθεί). Ούτε είναι τόσο τραγικό το ότι τα μικρά παιδιά έρχονται σε επαφή με μπινελίκια και ζωγραφιστά πέη. Το πρόβλημα είναι η ευκολία με την οποία γίνονται οι βανδαλισμοί και η αδιαφορία για την αποκατάσταση κάθε καταστροφής. Είναι το ότι έχουμε τόσο πολύ συνηθίσει στην νταβατζηλίδικη καταστροφή και τη τραμπούκικη μουτζούρα που είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι γονείς που πάνε τα παιδιά τους στην συγκεκριμένη παιδική χαρά ούτε που έχουν προσέξει αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες. Και το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι συνηθίζουν σ’ αυτή την ελεεινότητα και τα παιδιά.
Φίλες, φίλοι και οι υπόλοιποι, όσοι δεν είναι εντελώς ανόητοι ή δεν έχουν κάποιο συμφέρον, καταλαβαίνουν ότι το βασικό πρόβλημα της χώρας δεν είναι το είδος των κανόνων που έχει ή θα αποκτήσει, όσο το ότι οι κανόνες δεν τηρούνται. Είναι ανούσιο να συζητάμε για τους νόμους και τα νομοσχέδια όταν η τήρηση τους είναι από μηδενική εώς περιστασιακή. Τι σημασία έχουν οι νόμοι για το άσυλο, το κάπνισμα ή τα εργασιακά όταν κανείς δεν πρόκειται να τους επιβάλει; Είναι τραγικό να μεγαλώνουν χιλιάδες παιδιά μαθαίνοντας ότι μπορείς να κάνεις ό,τι και όπου γουστάρεις, να καταστρέψεις και να λερώσεις ό,τι σου κάνει κέφι, να καταστρατηγήσεις όποιον κανόνα δεν σε βολεύει. Και είναι το ίδιο τραγικό είτε οι βάνδαλοι ζωγραφιζουν πέη, είτε λουλούδια. Και μπράβο τους και καλό καλοκαίρι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος από την Εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ
Η διαδικασία και τα πρόστιμα
«Και πήγαν Φάμελλος, Χαρίτσης και Αχτσιόγλου και χαμογέλαγαν κιόλας», είπε ο υπουργός Υγείας
Ήδη σε ευρωπαϊκό επίπεδο δημιουργούνται νέα δεδομένα
Το σχόλιό του για την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην πρωθυπουργού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.