Πολιτικη & Οικονομια

Κωνσταντινόπουλος: «Κοιτάω δεξιά, αριστερά και βλέπω Πασόκους»

Η καλύτερη ατάκα της ορκωμοσίας των «300» στη Βουλή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος / © INTIME NEWS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

«Πρόεδρε κοιτάω δεξιά, κοιτάω αριστερά και βλέπω Πασόκους», είπε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στον Αντώνη Σαμαρά σχολιάζοντας τις μετακινήσεις στελεχών.

Με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σ στο περιθώριο της σημερινής ορκωμοσίας των βουλευτών.

Αναφερόμενος στις μετακινήσεις στελεχών ο κ. Κωνσταντινόπουλος σχολίασε, με μια απίστευτα έξυπνη ατάκα: «Πρόεδρε κοιτάω δεξιά, κοιτάω αριστερά και βλέπω Πασόκους. Μόνο εμείς στο ΚΙΝΑΛ έχουμε λίγους».

Αναφερόταν, με αυτό τον τρόπο, τόσο στην υπουργοποίηση των Μιχάλη Χρυσοχοίδη και Λένας Μενδώνη στη νέα κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και στη μαζική μεταγραφή στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, εκ των οποίων οι περισσότεροι εξελέγησαν βουλευτές: Θάνος Μωραίτης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Θεοδώρα Τζάκρη κ.α. θα βρίσκονται σε διπλανά έδρανα με τους πρώην συναδέλφους τους από το Κίνημα Αλλαγής. Ακόμη περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα στελεχώσουν προσεχώς τον «νέο ΣΥΡΙΖΑ», στα κομματικά όργανα και στη βουλή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ