Πολιτικη & Οικονομια

Άγονος ο διαγωνισμός για τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ

Πρόκειται για τον δεύτερο κατά σειρά διαγωνισμό

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΔΕΗ - Λιγνίτης
ΔΕΗ - Λιγνίτης / © INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Χωρίς κατάθεση προσφορών ολοκληρώθηκε σήμερα ο διαγωνισμός για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ.

Χωρίς κατάθεση προσφορών ολοκληρώθηκε σήμερα ο διαγωνισμός για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ. Όπως ανακοίνωσε η επιχείρηση, ως τις 12 που έληξε η προθεσμία υποβολής προσφορών για την αποεπένδυση των λιγνιτικών μονάδων, δεν κατατέθηκε καμιά προσφορά.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης την Πέμπτη 18 Ιουλίου προκειμένου ο διαγωνισμός να κηρυχθεί άγονος. Πρόκειται για τον δεύτερο κατά σειρά διαγωνισμό για τις μονάδες καθώς και η προηγούμενη φάση κηρύχθηκε άγονη λόγω χαμηλού τιμήματος. Η πώληση των μονάδων επιβλήθηκε σε εφαρμογή απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το μονοπώλιο της ΔΕΗ στην παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μέτωπο του ανορθολογισμού επανέρχεται
Το μέτωπο του ανορθολογισμού επανέρχεται

Ο λαϊκισμός επιστρέφει συνήθως μεταμφιεσμένος σε κάτι νέο, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό. Στην ουσία του όμως παραμένει ο ίδιος: η υπόσχεση ότι η πραγματικότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY