- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Τάκης Θεοδωρικάκος - Συνάντηση τη Δευτέρα με 13 περιφερειάρχες
Στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με εκπροσώπους του Α΄ και Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης
Συνάντηση με τους 13 νεοεκλεγέντες περιφερειάρχες θα έχει το μεσημέρι της Δευτέρας ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.
Συνάντηση με τους 13 νεοεκλεγέντες περιφερειάρχες θα έχει το μεσημέρι της Δευτέρας ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με εκπροσώπους του Α΄ και Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και νέο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.
Σκοπός των επαφών είναι σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, η εξεύρεση μιας από κοινού συμφωνημένης βέλτιστης λύσης για την ενίσχυση της κυβερνησιμότητας στη λειτουργία των δήμων και των περιφερειών μετά την εφαρμογή της απλής αναλογικής στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο υπουργός προτίθεται να προχωρήσει άμεσα σε νομοθετική παρέμβαση ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την έλλειψη πλειοψηφιών των εκλεγμένων Αρχών στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.