Πολιτικη & Οικονομια

Η Αστυνομία στους δρόμους, προτεραιότητα του Χρυσοχοϊδη

Σε δυο εβδομάδες, μετά τις 22 Ιουλίου, η ΕΛΑΣ θα είναι πλήρως εξοπλισμένη και έτοιμη αναφέρουν πηγές του υπουργείου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης / Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
Κυριάκος Μητσοτάκης / Μιχάλης Χρυσοχοϊδης / © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για τη μεταναστευτική πολιτική Γιώργο Κουμουτσάκο και τον υφυπουργό, αρμόδιο για την αντεγκληματική πολιτική Λεύτερη Οικονόμου, όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που άπτονται της Ασφάλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες προτεραιότητα της νέας ηγεσίας του υπουργείου είναι βγει η Ελληνική Αστυνομία στους δρόμους και τις γειτονιές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε δυο εβδομάδες, μετά τις 22 Ιουλίου, η ΕΛΑΣ θα είναι πλήρως εξοπλισμένη και έτοιμη να βγει στους δρόμους. Βασικός στόχος είναι η καταπολέμηση της εγκληματικότητας και η πάταξη των συμμοριών.

Όσον αφορά τα θέματα του προσφυγικού – μεταναστευτικού, κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε πως επικρατεί κατάσταση χάους, όχι μόνο στις υποδομές αλλά και στο πρώην υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Άμεσος στόχος είναι να υπάρξει μια καταγραφή των δεδομένων που υπάρχουν και να γίνει αποσυμφόρηση των κέντρων- δομών φιλοξενίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY