- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το γλέντι της Ντόρας στα Χανιά για τη νίκη της ΝΔ
«Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό»
Σε εορταστικό κλίμα, στο πατρικό της σπίτι, η κ. Μπακογιάννη γλεντάει με φίλους και συγγενείς τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στις εκλογές.
Στη Χαλέπα Χανίων βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη μαζί με την κόρη της, Αλεξία. Σε εορταστικό κλίμα, στο πατρικό της σπίτι, η κ. Μπακογιάννη γλεντάει με φίλους και συγγενείς τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στις εκλογές.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε: «Σήμερα αυτό το ιστορικό σπίτι της Χαλέπας γιορτάζει. Και έχει κάθε λόγο για να γιορτάζει γιατί πραγματικά ο λαός εμπιστεύθηκε σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του έδωσε εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Μία μεγάλη νίκη, προσωπική επιτρέψτε μου να πω του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος γύρισε την Ελλάδα τρεις φορές, κατάφερε να πείσει τους Έλληνες πολίτες να του δώσουν την εμπιστοσύνη τους, την θετική τους ψήφο και αυτό για μένα έχει μεγάλη σημασία.
Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές, δεν υπάρχουν ηττημένοι, νικητής είναι ο ελληνικός λαός γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Εμείς εδώ, στα Χανιά, στην Κρήτη, έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε διπλά. Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό. Ο δικός μου ρόλος θα είναι αυτός που είπα και παραμονές των εκλογών. Ο ρόλος του μαχόμενου βουλευτή, του υποστηρικτή του κυβερνητικού εργου, του ανθρώπου που θα έχει κύριο μέλημά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των Χανίων αλλά και ολόκληρης της Κρήτης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΕΛΑΣ και Βαρουφάκη
11+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Συζήτησαν για ανταγωνιστικότητα και επενδύσεις σε άμυνα και τεχνολογία
Τα πέντε βήματα για την εγγραφή στη νέα πλατφόρμα του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς»
Επτακομματική Βουλή βγάζει η μέτρηση - Εκτός μένουν Λατινοπούλου, Βαρουφάκης, Νίκη και ΣΥΡΙΖΑ
Η ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας κατά του Αντισημιτισμού»
Η απάντηση Τσιπολόνε στον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Παπανδρέου
Ανοιχτή η πλατφόρμα για τους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
Άρθρο του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου στην ATHENS VOICE
Κανένα θέμα προσχώρησης ή μετακίνησης προς το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη
Με το νέο νομοσχέδιο αναβαθμίζονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί και προστατεύονται οι θέσεις εργασίας
Η Ελλάδα τίθεται πλέον εκτός λίστας των κρατών με μακροοικονομικές ανισορροπίες
8 στις 10 οικογένειες θα λάβουν το έκτακτο επίδομα παιδιού
Η νέα λειτουργία θα ενταχθεί στο MyHealth App
Η σουρεάλ αριστερά, η δεξιά καθίζηση, η πολυτραυματίας κεντροαριστερά και το αγχώδες rebranding
Πώς η δημαρχία της Αθήνας, οι προσωπικές φιλοδοξίες και η στρατηγική σύγκλισης με την αριστερά οδηγούν το ΠΑΣΟΚ σε πολιτικό αδιέξοδο
Η τραγωδία της έγινε το αποστωμωτικό επιχείρημα για κάθε αντιπολιτευόμενο λόγο και όχι μόνον κατά της κυβερνητικής ολιγωρίας αλλά και κατά των ψηφοφόρων της, κατά της ιστορίας! Και αυτή πρέπει να ξαναγραφτεί.
Ένα ιστορικό ορόσημο για την ελληνική οικονομία 16 χρόνια μετά την κρίση
«Θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας ως ένα φωτεινό παράδειγμα αυτοδημιούργητου και άξιου επιστήμονα» - Ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα υφυπουργό
Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 94 ετών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.