- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το γλέντι της Ντόρας στα Χανιά για τη νίκη της ΝΔ
«Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό»
Σε εορταστικό κλίμα, στο πατρικό της σπίτι, η κ. Μπακογιάννη γλεντάει με φίλους και συγγενείς τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στις εκλογές.
Στη Χαλέπα Χανίων βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη μαζί με την κόρη της, Αλεξία. Σε εορταστικό κλίμα, στο πατρικό της σπίτι, η κ. Μπακογιάννη γλεντάει με φίλους και συγγενείς τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στις εκλογές.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε: «Σήμερα αυτό το ιστορικό σπίτι της Χαλέπας γιορτάζει. Και έχει κάθε λόγο για να γιορτάζει γιατί πραγματικά ο λαός εμπιστεύθηκε σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του έδωσε εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Μία μεγάλη νίκη, προσωπική επιτρέψτε μου να πω του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος γύρισε την Ελλάδα τρεις φορές, κατάφερε να πείσει τους Έλληνες πολίτες να του δώσουν την εμπιστοσύνη τους, την θετική τους ψήφο και αυτό για μένα έχει μεγάλη σημασία.
Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές, δεν υπάρχουν ηττημένοι, νικητής είναι ο ελληνικός λαός γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Εμείς εδώ, στα Χανιά, στην Κρήτη, έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε διπλά. Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό. Ο δικός μου ρόλος θα είναι αυτός που είπα και παραμονές των εκλογών. Ο ρόλος του μαχόμενου βουλευτή, του υποστηρικτή του κυβερνητικού εργου, του ανθρώπου που θα έχει κύριο μέλημά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των Χανίων αλλά και ολόκληρης της Κρήτης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα φορολογικά κίνητρα και η μετακόμιση του billionaire
Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι η διαδικασία του ελέγχου ήδη ξεκίνησει
Πώς αξιολογούνται τα προγράμματα Μητσοτάκη, EΛ.Α.Σ και Ανδρουλάκη
Στις 3,2 μονάδες πλησιάζει το ΠΑΣΟΚ τον Τσίπρα
Ο Εμανουέλ Μακρόν εγκαινίασε τη διεθνή διάσκεψη για το Διάστημα και κάλεσε πρώτο στο βήμα τον πρωθυπουργό
Τι είπε για φορολόγηση των πλουσίων, εξωτερική πολιτική και ΠΑΣΟΚ
Τι ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα μετά τις αντιδράσεις
Όσα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η ισχύς των εξοπλισμών και ο κίνδυνος να χαθεί ο δρόμος του διαλόγου
Ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος τόνισε ότι στόχος είναι oι πολύ μεγάλες περιουσίες
Ο υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση - Μείωση αναμονών στα χειρουργεία και πλήρης ψηφιοποίηση της λίστας
Η αναφορά στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Οι δηλώσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά...», έγραψε ο πρωθυπουργός
Η συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι θεματικές
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.