- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι «Times» για Τσίπρα: «Από σωτήρας, διάβολος μεταμορφωμένος»
Το άρθρο που κάνει έναν απολογισμό της πρωθυπουργίας του
Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζεται σε άρθρο των Times του Λονδίνου ως «σωτήρας» που μεταμορφώθηκε σε «διάβολο».
Δημοσίευμα στην εφημερίδα «The Times» του Λονδίνου, παρουσιάζει τον Αλέξη Τσίπρα ως έναν «σωτήρα που έγινε διάβολος μεταμορφωμένος» στον τίτλο του.
Το άρθρο κάνει έναν απολογισμό της πρωθυπουργίας Τσίπρα, καταγράφοντας τα κέρδη του, αλλά και τα αρνητικά που τον έχουν φέρει σε πολύ δυσχερή θέση πλέον ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Στο άρθρο της εφημερίδας γίνεται αναφορά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία να βγαίνει με αυτοδυναμία πρώτη στις εκλογές. Και η δημοσιογράφος τονίζει: «Εάν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις αποδειχθούν σωστές, ο Έλληνας ηγέτης, ο οποίος θα γίνει 45 ετών αυτό το μήνα, πιθανότατα θα αποχωρήσει από τη θέση του στις 7 Ιουλίου, στις έκτες γενικές εκλογές από τότε που η οικονομία κατέρρευσε το 2009. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας διχαστικός και έξυπνος εικονοστάτης που υπερηφανεύεται για να κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο».
Στη συνέχεια η δημοσιογράφος σχολιάζει τα πρώτα βήματα του Τσίπρα στο Μαξίμου: «Τα κατασταλτικά μέτρα που διέταξε η ΕΕ σε αντάλλαγμα για τη διάσωση της Ελλάδας έσπρωξαν τη χώρα σε μια από τις βαθύτερες καταπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής ιστορίας. Τελικά, ο κ. Τσίπρας κέρδισε τη μάχη του με τις Βρυξέλλες και εξασφάλισε επίσης μια σειρά από επιτεύγματα που έπρεπε να σε πέρας έτσι ώστε να εξασφαλίσει και την μακροχρόνια εκλογική επιτυχία του κόμματός του».
Times: «Οι μέρες του Τσίπρα φαίνονται μετρημένες»
«Ο πρώτος άθεος πρωθυπουργός της Ελλάδας κάνει πρόωρες εκλογές, καθώς υπέστη μία ήττα έκπληξη στις ευρωπαϊκές εκλογές. Ορισμένες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η ΣΥΡΙΖΑ είναι πίσω από τη Νέα Δημοκρατία έως και 10 μονάδες. Η ανάκαμψη κερδίσει επαίνους από τις Βρυξέλλες και την Ουάσινγκτον, ωστόσο οι Έλληνες είναι θυμωμένοι με τον κ. Τσίπρα και σε συνδυασμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται πως επιλέγουν να του γυρίζουν την πλάτη, Οι ημέρες του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται να είναι μετρημένες, καθώς οι Έλληνες πολίτες φαίνεται πως επιλέγουν ένα κεντρώο κεφάλαιο για η χώρα αντί για το λαϊκιστικό του κ. Τσίπρα», καταλήγει το δημοσίευμα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.