- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Οι «Times» για Τσίπρα: «Από σωτήρας, διάβολος μεταμορφωμένος»
Το άρθρο που κάνει έναν απολογισμό της πρωθυπουργίας του
Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζεται σε άρθρο των Times του Λονδίνου ως «σωτήρας» που μεταμορφώθηκε σε «διάβολο».
Δημοσίευμα στην εφημερίδα «The Times» του Λονδίνου, παρουσιάζει τον Αλέξη Τσίπρα ως έναν «σωτήρα που έγινε διάβολος μεταμορφωμένος» στον τίτλο του.
Το άρθρο κάνει έναν απολογισμό της πρωθυπουργίας Τσίπρα, καταγράφοντας τα κέρδη του, αλλά και τα αρνητικά που τον έχουν φέρει σε πολύ δυσχερή θέση πλέον ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Στο άρθρο της εφημερίδας γίνεται αναφορά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία να βγαίνει με αυτοδυναμία πρώτη στις εκλογές. Και η δημοσιογράφος τονίζει: «Εάν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις αποδειχθούν σωστές, ο Έλληνας ηγέτης, ο οποίος θα γίνει 45 ετών αυτό το μήνα, πιθανότατα θα αποχωρήσει από τη θέση του στις 7 Ιουλίου, στις έκτες γενικές εκλογές από τότε που η οικονομία κατέρρευσε το 2009. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας διχαστικός και έξυπνος εικονοστάτης που υπερηφανεύεται για να κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο».
Στη συνέχεια η δημοσιογράφος σχολιάζει τα πρώτα βήματα του Τσίπρα στο Μαξίμου: «Τα κατασταλτικά μέτρα που διέταξε η ΕΕ σε αντάλλαγμα για τη διάσωση της Ελλάδας έσπρωξαν τη χώρα σε μια από τις βαθύτερες καταπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής ιστορίας. Τελικά, ο κ. Τσίπρας κέρδισε τη μάχη του με τις Βρυξέλλες και εξασφάλισε επίσης μια σειρά από επιτεύγματα που έπρεπε να σε πέρας έτσι ώστε να εξασφαλίσει και την μακροχρόνια εκλογική επιτυχία του κόμματός του».
Times: «Οι μέρες του Τσίπρα φαίνονται μετρημένες»
«Ο πρώτος άθεος πρωθυπουργός της Ελλάδας κάνει πρόωρες εκλογές, καθώς υπέστη μία ήττα έκπληξη στις ευρωπαϊκές εκλογές. Ορισμένες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η ΣΥΡΙΖΑ είναι πίσω από τη Νέα Δημοκρατία έως και 10 μονάδες. Η ανάκαμψη κερδίσει επαίνους από τις Βρυξέλλες και την Ουάσινγκτον, ωστόσο οι Έλληνες είναι θυμωμένοι με τον κ. Τσίπρα και σε συνδυασμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται πως επιλέγουν να του γυρίζουν την πλάτη, Οι ημέρες του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται να είναι μετρημένες, καθώς οι Έλληνες πολίτες φαίνεται πως επιλέγουν ένα κεντρώο κεφάλαιο για η χώρα αντί για το λαϊκιστικό του κ. Τσίπρα», καταλήγει το δημοσίευμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ψυχρολουσία» με τα κριτήρια, πώς επηρεάζονται οι δικαιούχοι
Τα λάθη που κοστίζουν ακριβά
Η συσκευή που θα δοθεί σε ηλικιωμένους
«Επειδή έχει αλλάξει 2-3 κόμματα δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι ίδιοι»
Έκανε συζητήσεις για επενδύσεις στην Ελλάδα
«Την καθυστέρηση εφαρμογής για τον υπολογισμό των τόκων, την πληρώνει ξανά ο δανειολήπτης»
Η έκφραση που προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου της ΝΔ
Ο υπουργός Επικρατείας θέτει 10 ερωτοαπαντήσεις για τους ελέγχους στα ιδιωτικά ιατρεία, τα διαγνωστικά κέντρα, τα κέντρα αισθητικής και στον ρόλο του κράτους
Ποιον εμπιστεύονται περισσότερο για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
Τι αναφέρει ο βουλευτής Κέρκυρας
«Κουίζ για τον Νίκο Φαραντούρη - για όσα αισχρά είπε σήμερα στην Αλεξάνδρα Σδούκου»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ καταγγέλλει τον Φαραντούρη για σεξιστική επίθεση
Tι είπε για την υποψηφιότητά του
Η Τράπεζα της Ελλάδας εφιστά την προσοχή των πολιτών για να μην πέσουν θύματα σε νέα απάτη με ΑΙ
Όσα είπε ο υπουργός Υγείας για το ιστορικό λειτουργίας του ιατρείου στο Κολωνάκι, όπου πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης
Παρεμβάσεις της Περιφέρειας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με έμφαση στις μικρές επιχειρήσεις
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Ζητά την αποπομπή του από το ΠΑΣΟΚ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.