Πολιτικη & Οικονομια

Οργή Λοβέρδου για τις δηλώσεις Τσίπρα για Novartis

«Θα λογοδοτήσουν όλοι», έγραψε στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
loverdos
Αντρέας Λοβέρδος © INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

«Ο Πρωθυπουργός πήρε πάνω του την πλεκτάνη της Νovartis ως σχέδιο και απόψε την αναλαμβάνει και ως φιάσκο», λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Οργισμένη η αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου στη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΙ και τα όσα είπε για την υπόθεση Novartis.

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε στη συνέντευξη ότι το σκάνδαλο Novartis είναι από τα μεγαλύτερα στην ιστορία του ελληνικού κράτους, και πρόσθεσε ότι το ένα είναι οι εξοπλιστικές προμήθειες και το δεύτερο η σπατάλη στο χώρο του φαρμάκου. Σημείωσε ότι «υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στην διερεύνηση των ευθυνών του σκανδάλου Novartis». Θα έπρεπε να εξηγήσει ο πρώην πρωθυπουργός γιατί η Novartis έπαιρνε καλύτερες τιμές για τα φάρμακα και ο κ. Φρουζής πώς είχε την άνεση να συνομιλεί με τους υπουργούς. Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Λοβέρδος έκαναν το πρωτοφανές να μηνύσουν την δικαιοσύνη, είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι στο παρελθόν ο Ανδρέας Παπανδρέου παραπέμφθηκε αλλά δεν πήγε στην δικαιοσύνη.

Αντιδρώντας ο κ. Λοβέρδος έγραψε στο Twitter: «Θα λογοδοτήσουν όλοι! Ο Πρωθυπουργός πήρε πάνω του την πλεκτάνη της Νovartis ως σχέδιο και απόψε την αναλαμβάνει και ως φιάσκο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ