- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Δημοσκόπηση Pulse: 9 μονάδες προβάδισμα και αυτοδυναμία για τη ΝΔ
Από 155 ως και 164 έδρες φαίνεται να συγκεντρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Προβάδισμα 9 μονάδων και αυτοδυναμία καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα δημοσκόπηση της Pulse, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.
Προβάδισμα 9 μονάδων αλλά και αυτοδυναμία με 155 έως 164 έδρες στην ΝΔ, δίνει νέα δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ.
Η δημοσκόπηση καταγράφει το προφίλ των αναποφάσιστων και τις προτιμήσεις τους, τα σενάρια για την κατανομή των εδρών στην Βουλή μετά την κάλπη της 7ης Ιουλίου και εάν θέλουν την διεξαγωγή ντιμπέιτ οι ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, δηλαδή χωρίς λευκό/άκυρο/αποχή, η ΝΔ λαμβάνει 36% και ο ΣΥΡΙΖΑ 27%.
Ακολουθούν στην τρίτη θέση το ΚΙΝΑΛ με 7%, το ΚΚΕ με 5%, η Χρυσή Αυγή με 4%.
Από 3,5% συγκεντρώνουν η Ελληνική Λύση και το Μέρα25. Η Ένωση Κεντρώων λαμβάνει 1,5% και η Πλεύση Ελευθερίας 1%. Άλλο κόμμα (δηλαδή Δημιουργία Ξανά, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Οικολόγοι, ΕΠΑΜ) συγκεντρώνουν 4%. Οι αναποφάσιστοι και όσοι δεν απαντούν φτάνουν στο 7,5%.
Αναλυτικότερα, η εκτίμηση για την πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων για τα υψηλότερα και τα χαμηλότερα ποσοστά των κομμάτων, δείχνει ότι το ποσοστό της ΝΔ θα κυμανθεί από 33,5% έως 38,5%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 24,7% έως 29,3%, το ΚΙΝΑΛ με 8,4%-5,6%, το ΚΚΕ με 6,2% - 3,8%, η Χρυσή Αυγή με 5%-3%.
Το άλλο κόμμα (δηλαδή Δημιουργία Ξανά, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Οικολόγοι, ΕΠΑΜ) κυμαίνεται από 2,9% έως 5,1%, το Μέρα25 από 2,5% έως 4,5%, η Ελληνική Λύση από 2,5% έως 4,5% και οι αναποφάσιστοι και όσοι δεν απαντούν στο 7,5%.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περισσότερες από εκατό συμβάσεις για κτιριακή αναβάθμιση και επιστημονικό εξοπλισμό
Τι ισχύει με τα 65 έτη - Όλοι οι αστερίσκοι
Ποια είναι η τελευταία ημέρα που μπορεί να καταβληθεί από τον εργοδότη
Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Ποιες ειδικότητες ζητούνται
Η ανάρτηση του υφυπουργού Εξωτερικών
«Η αριστερή πλουτοκρατία στήριξε την επάνοδό του»
«Στη γωνία ο κ. Πιερράκης, διαστρεβλώνει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για να ξεφύγει από τη μέγγενη των κόκκινων δανείων»
Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία για την παραγωγή, τις εισαγωγές, τις εξαγωγές και τα αποθέματα οίνου
Ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και δανειολήπτες
Χωρίς αίτηση η πρώτη πληρωμή με τα αναδρομικά
Νωρίτερα οι πληρωμές, τι ώρα μπαίνουν στα ΑΤΜ
Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε «ανακοίνωση που περιμένει καιρό η περιοχή»
«Καμία έννομη συνέπεια από την επικύρωσή του», λέει η Αθήνα
Τι καταγγέλλει το DiEM25
Το περιστατικό που καταγράφηκε στα Χανιά
Απόδοση του περίκεντρου ναού στη Μαξιμιανούπολη Ροδόπης
Από τη συμμετοχή και τα παπούτσια μέχρι το ξενοδοχείο και τη διατροφή
Στα ψηφοδέλτια με απόφαση Μητσοτάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.