- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ: Μικρούτσικος και Ρίτσου στο Επικρατείας
Στον Δυτικό Τομέα της Αττικής και στη Βοιωτία ο Κουτσούμπας
Όλοι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ: Μικρούτσικος και Ρίτσου στο Επικρατείας. Στον Δυτικό Τομέα της Αττικής και στη Βοιωτία ο Κουτσούμπας
Υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Αττικής και στον νομό Βοιωτίας θα είναι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Σε ό,τι αφορά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ έχει ήδη ανακοινωθεί ότι επικεφαλής θα είναι η Αλέκα Παπαρήγα, ενώ ο μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος θα βρίσκεται στη 12η τιμητική θέση.
Άλλες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα είναι της Έρης Ρίτσου, της οποίας γονείς είναι ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος και η γιατρός Γαρυφαλιώ Γεωργιάδου - Ρίτσου. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα.
Επίσης, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Ροΐδης, αντιναύαρχος εν αποστρατεία του Πολεμικού Ναυτικού. Υπήρξε πρόεδρος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) και πρόεδρος της εταιρίας «Ελληνικά Συστήματα Παραγωγής Πολιτικών Προϊόντων».
Ακόμη, υποψήφιοι στο Επικρατείας θα είναι τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Μάκης Παπαδόπουλος και Λουίζα Ράζου.
Στην Α' Αθήνας θα είναι υποψήφια η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.
Στον Βόρειο Τομέα υποψήφιοι θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης εν αποστρατεία, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ, καθώς και ο Ντίνος Αποστόλης, γιατρός από το Χαλάνδρι.
Στον Δυτικό Τομέα υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές.
Αντίστοιχα, στην Ανατολική Αττική θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής του κόμματος, καθώς και η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου.
Ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του κόμματος, όπως και ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του Νοτίου Τομέα Αττικής, μαζί με τους καλλιτέχνες Παύλο Ορκόπουλο και Νικολέτα Βλαβιανού, καθώς και τη δημοσιογράφο Αγλαΐα Κυρίτση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.