- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε τις παθογένειες της μεταπολίτευσης
Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα από τη βουλευτή της ΝΔ
«Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας μεγάλος μύθος», λέει η Ντόρα Μπακογιάννη για τις προσλήψεις πριν τις εκλογές.
«Προστατεύουμε το κύρος του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας απέχοντας από τη διαδικασία» στη Βουλή τονίζει σε συνέντευξή στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και σημειώνει «δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, ένας πρωθυπουργός να δηλώνει ότι έχει χάσει την δημοκρατική νομιμοποίηση και να φέρνει στη βουλή προς ψήφιση μείζονος σημασίας νομοσχέδια όπως για παράδειγμα τον ποινικό κώδικα».
Ερμηνεύει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ως εντολή των πολιτών στον Κυριάκο Μητσοτάκη για πολιτική αλλαγή και υποστηρίζει ότι δεν καταψηφίστηκε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά υπερψηφίστηκε η ΝΔ.
«Είναι κωμικό να προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι έχουμε κρυφή ατζέντα. Έχουμε παρουσιάσει με λεπτομέρεια την οικονομική μας πρόταση, την οποία προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν με στόχο να φοβίσουν τους πολίτες» δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη. Επισημαίνει ότι η Ν.Δ. απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και θα επιδιώξει συναινέσεις σε ζητήματα όπως ο εκλογικός νόμος, τα θέματα Παιδείας και η συνταγματική αναθεώρηση.
Τέλος σε ερώτηση για την πρακτική των προσλήψεων λίγο πριν από τις εκλογές η πρώην υπουργός υπογραμμίζει «ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έχω ξαναπεί έχει υιοθετήσει όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας μεγάλος μύθος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε μια εκτενή συνομιλία, ο Χοντορκόφσκι περιγράφει τις ισορροπίες στη Ρωσία, τις επιπτώσεις των κυρώσεων και τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα
Χρηματοδότηση έως 100% για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Χαμηλότερη ανάπτυξη, αυξημένος πληθωρισμός και νέα μέτρα στήριξης στο Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο
Για υπέρβαση περιθωρίου κέρδους σε προϊόντα - Συνεχίζονται οι έλεγχοι
Από τον τραμπισμό και την άνοδο της Κίνας έως τον κίνδυνο ενεργειακού σοκ και τη δημοκρατική φθορά, ο Μάρτιν Γουλφ χαρτογραφεί έναν κόσμο αυξημένης αβεβαιότητας
Άλμα στις τιμές της ενέργειας δείχνουν τα στοιχεία Απριλίου
Oι διορισμοί αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους 4 έως 6 μήνες
Πότε πληρώνεται το έκτακτο βοήθημα, αναλυτικά παραδείγματα
Πότε είναι προγραμματισμένη η πληρωμή
«Έχουμε αναρωτηθεί τι συνεπάγεται αυτό για μια μικρομεσαία επιχείρηση;»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μισθωτοί
Στα εγκαίνια του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα ο πρωθυπουργός
Ποια είναι και πώς θα τα αναγνωρίσετε
Έως 46.000 ευρώ με το νέο «Ανακαινίζω» για ανακαίνιση και ιδιοκατοίκηση
Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Μέχρι πότε οι αιτήσεις, τι να προσέξετε
Έρχονται νέες ανατιμήσεις στην αντλία
Ένα αστικό τοπόσημο αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη
O ευρωβουλευτής είχε διαγραφεί πριν λίγους μήνες από τον ΣΥΡΙΖΑ
Διέξοδος σε πολίτες που παραμένουν εγκλωβισμένοι σε χρονοβόρες δικαστικές διενέξεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.