- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βίντεο: Η ανάλυση Τσακαλώτου για τη μόδα -Σε ποια κατηγορία ανήκει
Ο υπουργός Οικονομικών το έχει ψάξει και ξέρει πού ανήκει
«Νομίζω έχω dress code ενός αριστερού πανεπιστημιακού», απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ερώτηση της Έλλης Στάη.
Την άποψή του για τη μόδα ανέλυσε στην εκπομπή της Έλλης Στάη χθες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο υπουργός βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής με κοστούμι γεγονός που σχολίασε η παρουσιάστρια τονίζοντάς του ότι συνήθως ντύνεται με πιο χαλαρό τρόπο.
Απαντώντας ο υπουργός Οικονομικών είπε: «Νομίζω έχω dress code ενός αριστερού πανεπιστημιακού. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους δεν αρέσει. Υπάρχουν 3 κατηγορίες στη μόδα κ. Στάη. Είναι οι άνθρωποι που είναι πάντα εντός της μόδας. Είναι οι άνθρωποι που θέλουν να είναι πάντα εντός της μόδας και είναι πάντα από πίσω και άρα δεν είναι ποτέ στη μόδα. Και είναι η τρίτη κατηγορία που είμαι εγώ που φοράω πάντα τα ίδια πράγματα και σαν το ρολόι που δύο φορές δείχνει τη σωστή ώρα, πότε είμαι στη μόδα, πότε δεν είμαι…».
«Κανείς δεν θα πίστευε ότι έχετε μια τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση για τη μόδα. Το ακούσαμε και αυτό σήμερα», σχολίασε από την πλευρά της η δημοσιογράφος, ενώ τον ρώτησε αν του αρέσουν μόνο οι ξανθές, πιθανότατα λόγω παλαιόκτερης αναφοράς του στη Σκάρλετ Γιόχανσον, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να απαντά κατηγορηματικά όχι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συζήτηση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στη διαμόρφωση της αλήθειας στην ψηφιακή εποχή
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπερασπίζεται τον ευρωπαϊκό του ρόλο - Μιλά για μεταρρυθμίσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Η κυβέρνηση επιμένει σε στοχευμένα μέτρα αντί για μείωση του ΦΠΑ, σοβαρότητα και σεμνότητα για Κοβέσι
Ποια χώρα θα την ξεπεράσει
«Η λήθη να μη μετατρέπεται σε αιτία αναθεωρητισμού, βίας και μισαλλοδοξίας»
«Είμαστε στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας»
Από το 1963 έως το 2026- Κάθε επίσκεψη προέδρου στην Αθήνα αποτυπώνει μια κρίσιμη συγκυρία
Πότε αναμένεται η πρώτη πληρωμή
«Το "Προλαμβάνω” είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα»
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται
Τι ισχύει με τα κριτήρια
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.