- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γ. Πατούλης: Αξίζουμε καλύτερα και θα τα κάνουμε καλύτερα
Οι πρώτες δηλώσεις του νέου περιφερειάρχη Αττικής
Ενωτικός ο Γιώργος Πατούλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του στην Περιφέρεια Αττικής.
«Θέλω να σας δώσω μια υπόσχεση. Δεν θα σας απογοητεύσουμε. Θα δουλέψουμε νυχθημερόν και με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για να κάνουμε την Αττική κάθε μέρα καλύτερη». Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πατούλης, νέος περιφερειάρχης Αττικής, από την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους υποστηρικτές του. Ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τη Ρένα Δούρου, ξεκαθάρισε ότι «αξίζουμε καλύτερα και θα τα κάνουμε καλύτερα για να πάμε μπροστά στο μέλλον».
Όπως είπε, «θα δουλέψουμε με σχέδιο και με σκληρή δουλειά για να μην χάσουμε ούτε μια ημέρα, καθώς η Αττική δεν έχει άλλη ημέρα για χάσιμο». Κι αυτό «για να επιστρέψουν το χαμόγελο και η υπερηφάνεια» στους κατοίκους της περιφέρειες και «για να μη ζήσουμε τραγωδίες, όπως αυτές που μας πλήγωσαν».
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του υποστήριξε ότι «σήμερα δεν νίκησε μόνο η παράταξή μας, αλλά ολόκληρη η Αττική», προσθέτοντας ότι «γκρεμίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές που κάποιοι πήγαν να βάλουν ανάμεσά μας». Παράλληλα, ευχαρίστησε προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας την υπόσχεση πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, προκειμένου να τον βοηθήσει στο έργο του για «μια Ελλάδα που θα βγει εκ νέου στο φως» μακριά από διχασμούς.
Ο κ. Πατούλης τόνισε επίσης ότι «η μεγαλύτερη μου φιλοδοξία είναι να μπορώ να σας κοιτάζω όλους στα μάτια και να χαιρόμαστε που ζούμε στην Αττική και να ξέρουμε ότι κάνουμε τα πάντα για την Αττική μας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει για τις δωρεάν μετακινήσεις
«Οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, ότι η ανάγκη για πολιτική αλλαγή είναι κοινωνική προτεραιότητα, που μπορεί να γίνει πράξη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ποιοι δικαιούχοι α21 δεν θα πληρωθούν την πρώτη δόση
Ποιοι το δικαιούνται, πού γίνεται η αίτηση
Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιρανών στην Ελλάδα περιγράφει τη ζωή υπό το θεοκρατικό καθεστώς
Η κατάθεση στην εν εξελίξει δίκη του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ
Τι πρέπει να προσέξουν
«Δεν είναι πρόθεση μας να εμπλακούμε στον πόλεμο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών
Ποιοι άνεργοι το παίρνουν ολόκληρο
«Συμμετέχουμε στις "Ασπίδες" στην Ερυθρά Θάλασσα»
Πλεύρης: Εξετάζουμε το ενδεχόμενο απαγόρευσης της μπούργκας για ανήλικα στην Ελλάδα
Μέχρι πότε πρέπει να έχει πληρωθεί στον εργαζόμενο
Οι σύντροφοι κοροϊδεύουν τις θεούσες, αλλά στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν σε πολλά.
Τρόποι πληρωμής, ποιοι δικαιούχοι κόβονται
«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός» δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Πότε εμφανίζονται τα χρήματα, όλες οι ημερομηνίες
Η προθεσμία για την υποβολή, ποιοι εξασφαλίζουν τη μέγιστη έκπτωση 4%
Πώς πληρώνω με IRIS, κάρτα και web banking
Στις 24 Μαρτίου η σχετική εισήγηση της Κεραμέως στο Υπουργικό Συμβούλιο
Θεραπεύουμε το σύμπτωμα, αλλά ενισχύουμε παθογένειες που χρόνια τώρα εμποδίζουν την ανάπτυξη υγιούς οικονομικής παιδείας στη χώρα.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.