Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Ταχιάος: Συγχαίρω τον νέο δήμαρχο (video)

Πανηγύρια στο στρατόπεδο Ζέρβα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Ταχιάος
Νίκος Ταχιάος / © INTIME NEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πανηγύρια στο στρατόπεδο του Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο οποίος θα είναι ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.

Σε επευφημίες και σε εκδηλώσεις χαράς ξέσπασαν φίλοι και ψηφοφόροι του Κωνσταντίνου Ζέρβα στα εκλογικά γραφεία της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη» μετά την ανακοίνωση του exit poll της interview για τον κεντρικό δημο, το οποίο έγινε για λογαριασμό της "Βεργίνα TV'.

21200317.jpg
Στρατόπεδο Κωνσταντίνου Ζέρβα / © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ PIXEL/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ


Στο μεταξύ ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος παραδέχθηκε την ήττα του κάνοντας την εξής δήλωση: «Άκουσα τον κ. Ζέρβα το πρωί να λέει ότι η σημερινή ημέρα είναι μια μέρα γιορτής συμφωνώ μαζί του είναι μια μέρα γιορτής, η Θεσσαλονίκη έχει δήμαρχο και θέλω να συγχαρώ τον κ. Ζέρβα για την επιτυχία του», τόνισε.

Δηλώσεις Ν. Ταχιάου μετά τα πρώτα αποτελέσματα | 2/6/2019 | ΕΡΤ

«Ο πατέρας μου είχε μάθει “ να θέλεις να κερδίζεις να ξέρεις να χάνεις”.  Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνω αναλαμβάνω τα ευθύνες μου για αυτό το αποτέλεσμα και συγχαίρω ξανά τον νέο δήμαρχο», είπε μεταξύ άλλων.

Τα αποτελέσματα του exit poll δίνουν πρόβλεψη ποσοστού εκλογής στον Κ. Ζερβα από 64% έως και 70% των ψήφων του β΄γύρου των εκλογών για τον κεντρικό δημο και στον αντίπαλο του Νίκο Ταχιάο από 30% έως 36%, με τη μέση τιμή για την πρόβλεψη αποτελέσματος να διαμορφώνεται -πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο exit poll -σε 67% και σε 33% για τους κ.κ. Ζέρβα και Ταχιάο, αντιστοίχως.

Thestival.gr Εκλογικο Ταχιαου


Ο κ. Ζέρβας δεν ήταν παρών στο χώρο των γραφείων και αναμένεται αργότερα ενώ παραμένουν στα γραφεία φίλοι, δημοτικοί σύμβουλοι και ψηφοφόροι του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ