- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Θ. Θεοχαρόπουλος: «Σε στρατηγικό αδιέξοδο το Κίνημα Αλλαγής»
Πώς σχολιάζει ο υπουργός Τουρισμού τις πολιτικές εξελίξεις μετά την απόφαση Γεννηματά να επιλέξει τον Καμίνη στην πρώτη θέση του Επικρατείας
«Δεν μπορείς να κατηγορείς απλώς τους πάντες και τα πάντα», το σχόλιο Θεοχαρόπουλου για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ.
«Χρειάζεται μία ευρεία Προοδευτική Συμμαχία και τώρα και μετά τις εκλογές. Σε αυτό θα έπρεπε να ανταποκριθεί το Κίνημα Αλλαγής» Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Εμείς είχαμε μία καθαρή ήττα από τη ΝΔ αλλά στρατηγική ήττα που ήθελε ο κ. Βενιζέλος δεν είχαμε γιατί ο κόσμος αποφάσισε στον προοδευτικό χώρο με το ποσοστό που έδωσε σε εμάς (24%) και στο ΚΙΝΑΛ (7,5%) ότι κυρίαρχη δύναμη στην Προοδευτική Παράταξη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Άρα, η λογική που είχε υιοθετήσει η κ. Γεννηματά με τον κ. Βενιζέλο για τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε» πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.
Αναφερόμενος στις χθεσινές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ ο υπουργός Τουρισμού είπε: «Όταν άκουσα την απόφαση, προς στιγμήν νόμιζα ότι υπάρχει μία αλλαγή πλεύσης του Κινήματος Αλλαγής. Σήμερα όμως το ΚΙΝΑΛ συμπεριφέρεται σαν να μην έχει πάρει αυτό το μήνυμα, αλλά να κατηγορεί όλο τον χώρο τον δικό μας, τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».
«Είναι φανερό ότι βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο το Κίνημα Αλλαγής. Έφυγε από το ΚΙΝΑΛ η Αριστερή πτέρυγα που ήταν η Δημοκρατική Αριστερά. Έφυγε η φιλελεύθερη, η κεντρώα, που ήταν το Ποτάμι. Φεύγει τώρα και η Δεξιά πτέρυγα που εκπροσωπεί ο κ. Βενιζέλος. Συνεπώς, δεν υπάρχει καμία στρατηγική πλεύση. Δεν μπορείς να κατηγορείς απλώς τους πάντες και τα πάντα» κατέληξε ο κ. Θεοχαρόπουλος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
«Γεμίζουμε με πράσινο πλατείες και γειτονιές της Αθήνας», το μήνυμα Χάρη Δούκα
Πότε και πού θα αναρτηθούν
Στην περιοχή του συμβάντος στέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ
Ποιοι δικαιούνται χρήματα και ποιες εργασίες καλύπτονται
Ρεκόρ μεταπολεμικής απήχησης για λαϊκιστές και αυταρχικούς στην Ευρώπη, με την Ελλάδα στην έκτη θέση, όπως τονίζει μελέτη του ΚΕΦΙΜ
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Η ανάρτηση με αφορμή το τουρκολιβυκό μνημόνιο και το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.