- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο για τη Δικαιοσύνη συγκαλεί ο Τσίπρας
Για την αλλαγή ηγεσίας του Αρείου Πάγου
Στις 13:00 σήμερα το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο, που συγκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας με ζητούμενο την αλλαγή ηγεσίας στην Δικαιοσύνη.
Παρά την αρνητική απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην επιστολή του υπουργού Δικαιοσύνης για συναίνεση στο ζήτημα αλλαγής ηγεσίας του Αρείου Πάγου, η κυβέρνηση επιμένει, με τον Αλέξη Τσίπρα να συγκαλεί έκτακτο υπουργικό συμβούλιο σήμερα στις 13:00 στη Βουλή.
Οι εξελίξεις γύρω από το θέμα είναι ραγδαίες, με το Μέγαρο Μαξίμου να κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία έπειτα από απόρριψη της πρότασης του Μιχάλη Καλογήρου.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, με ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι: «O πρόεδρος της ΝΔ απάντησε με τρόπο απαξιωτικό για τον ελληνικό λαό και τους θεσμούς της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας» αναφερόμενος στην επίστολή που είχε στείλει νωρίτερα για συναίνεση στο ζήτημα αλλαγής ηγεσίας στη Δικαιοσύνη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.