Πολιτικη & Οικονομια

Βίντεο: Ήρθαν από την Ξάνθη Ρομά για την ομιλία Τσίπρα στη Λαμία

Ρομά μετακινήθηκαν επίσης από Βοιωτία και Καρδίτσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
roma-tsipras
Ο πρόεδρος των Ρομά Βαλάντης Χαλιλόπουλος

Ο πρόεδρος των Ρομά αποκάλυψε ότι υπήρξε οργανωμένη μετακίνηση για την ομιλία Τσίπρα στη Λαμία.

Οργανωμένη μετακίνηση Ρομά από τη Βοιωτία μέχρι την Ξάνθη έγινε για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρός τους Βαλάντης Χαλιλόπουλος.

Ο κ. Χαλιλόπουλος υπερασπίστηκε το δικαίωμα των Ρομά να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε προεκλογική εκδήλωση και αποκάλυψε ότι υπήρξε οργανωμένη μετακίνηση όχι μόνο από τη Λαμία, αλλά και από το Πυρί Βοιωτίας, την Καρδίτσα, ακόμη και από την Ξάνθη.

Όπως είπε, συζήτησαν για την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα γιατί θέλουν να ενταχθούν στον ιστό της πόλης, και είχαν συνάντηση με τον υπουργό και όλους τους βουλευτές, μετά την ομιλία Τσίπρα. Σε ερώτηση αν συνατήθηκαν ή μίλησαν με τον πρωθυπουργό, απάντησε πως μόνο τον χαιρέτησαν και του έστειλαν λουλούδια.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το Lamia-report, το δρόμο της δικαιοσύνης ακολουθούν οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΟΜ Στερεάς Ελλάδας «Λεωνίδας ο Σπαρτιάτης» σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό». Ο πρόεδρος των Ρομά Βαλάντης Χαλιλόπουλος, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Συλλόγου, κατέθεσε τη μήνυση για «ρατσιστικό» δημοσίευμα, καλώντας τη δικαιοσύνη να τους προστατεύσει.

LamiaReport.gr: Ο πρόεδρος των Ρομά για την οργανωμένη μετακίνηση στην ομιλία Τσίπρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ