- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
ΝΔ για Τσίπρα: Επιβεβαίωσε ότι ζει εκτός τόπου και χρόνου
«Ομολόγησε ότι δεν έχει πρόβλημα αν και κάποιοι υπουργοί του κάνουν μυστικά διακοπές με θαλαμηγούς»
Σχόλιο της ΝΔ για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha. «Δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα», τονίζει.
Eπίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha.
Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως την Τετάρτη χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές «ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του», ενώ «τώρα που συνειδητοποίησε ότι θα χάσει, τις λέει δημοσκόπηση». Και σε 12 μέρες που θα μιλήσουν οι πολίτες, θα μας πει ότι «έλαβε το μήνυμα» τονίζει η ΝΔ προσθέτοντας πως «δώδεκα μέρες πριν από τις εκλογές, ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι ζει εκτός τόπου και χρόνου» καθώς όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της δεν είπε ούτε μια λέξη για τους νέους και τη μεσαία τάξη, για την πρωτοφανή ανομία και την υπερφορολόγηση για την Υγεία και την Παιδεία που, όπως λέει χαρακτηριστικά, κατέστρεψε.
«Δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα. Η μόνη ειλικρινής στιγμή του επηρμένου κ. Τσίπρα, ο οποίος έλεγε ψέματα πιο γρήγορα και από τη σκιά του, ήταν όταν ομολόγησε ότι δεν έχει πρόβλημα αν και κάποιοι υπουργοί του κάνουν μυστικά διακοπές με θαλαμηγούς. Προφανώς γιατί ο ίδιος έδωσε το καλό παράδειγμα».
«Στις 26 Μαΐου ο πιο αλαζόνας πρωθυπουργός που γνώρισε ποτέ ο τόπος θα πάρει την απάντηση που του αξίζει σε όλες τις κάλπες. Του ευχόμαστε από τώρα καλές διακοπές» καταλήγει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ψυχρολουσία» με τα κριτήρια, πώς επηρεάζονται οι δικαιούχοι
Τα λάθη που κοστίζουν ακριβά
Η συσκευή που θα δοθεί σε ηλικιωμένους
«Επειδή έχει αλλάξει 2-3 κόμματα δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι ίδιοι»
Έκανε συζητήσεις για επενδύσεις στην Ελλάδα
«Την καθυστέρηση εφαρμογής για τον υπολογισμό των τόκων, την πληρώνει ξανά ο δανειολήπτης»
Η έκφραση που προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου της ΝΔ
Ο υπουργός Επικρατείας θέτει 10 ερωτοαπαντήσεις για τους ελέγχους στα ιδιωτικά ιατρεία, τα διαγνωστικά κέντρα, τα κέντρα αισθητικής και στον ρόλο του κράτους
Ποιον εμπιστεύονται περισσότερο για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
Τι αναφέρει ο βουλευτής Κέρκυρας
«Κουίζ για τον Νίκο Φαραντούρη - για όσα αισχρά είπε σήμερα στην Αλεξάνδρα Σδούκου»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ καταγγέλλει τον Φαραντούρη για σεξιστική επίθεση
Tι είπε για την υποψηφιότητά του
Η Τράπεζα της Ελλάδας εφιστά την προσοχή των πολιτών για να μην πέσουν θύματα σε νέα απάτη με ΑΙ
Όσα είπε ο υπουργός Υγείας για το ιστορικό λειτουργίας του ιατρείου στο Κολωνάκι, όπου πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης
Παρεμβάσεις της Περιφέρειας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με έμφαση στις μικρές επιχειρήσεις
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Ζητά την αποπομπή του από το ΠΑΣΟΚ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.