Πολιτικη & Οικονομια

Η τρομερή σύμπτωση της εβδομάδας

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsipras_thalamigos.jpg

Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr

Τι γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο φανερό για την υποστήριξη στη Συμφωνία των Πρεσπών; Τι εξήγησε, εκτός από όλα τα άλλα, η εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά στο ΣΚΑΪ; Γιατί άραγε αναβάλλεται για το 2021 η εφαρμογή του συστήματος ελέγχου εισροών- εκροών για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου καυσίμων; 

 

Μετά τον Μαδούρο, που κάνει εκλογές αφού απαγορεύσει στους ηγέτες της αντιπολίτευσης να λάβουν μέρος, ο Ερντογάν θα επαναλαμβάνει τις εκλογές μέχρι να τις κερδίσει. Μην τους βάζετε ιδέες.

 

 

Στη δυτική Ευρώπη ξεμπέρδεψαν με την «gauche caviar» από τη δεκαετία του ‘80. Εδώ φτάσαμε στο 2020 για να γελάσουμε με τις θαλαμηγούς του κουρασμένου λαού.

 

 

Πάντως, η δουλειά της Δικαιοσύνης δεν είναι να βγάζει ανακοινώσεις ζητώντας την αποδοκιμασία των απειλών και των εγκληματικών πράξεων, αλλά να παραπέμπει στον εισαγγελέα τις πράξεις ακριβώς αυτές.

 

 

Μετά το «Νοτοπόλιταν», οι «Νοτοπούλιγκανς»; Δηλαδή, έλεος πια, ρε Ζωή!

 

 

«Γυρνάτε τον Κυμπουρόπουλο σαν γλάστρα δεξιά κι αριστερά» είπε ο πρωθυπουργός της χώρας. Δεν πρέπει να έχει ακουστεί στον δημόσιο διάλογο μεγαλύτερη προσβολή για πολίτη.

 

 

Το Ferretti ετούτο που πατάς λευτέρωσε ο Άρης και ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

 

 

Δηλαδή το λέει για κατόρθωμα ότι θα μειώσει τον ΦΠΑ τον οποίο ο ίδιος αύξησε και θα τον επαναφέρει στα επίπεδα που τον παρέλαβε από τους προηγούμενους;

 

 

«Εσείς γλεντίζετε» κι εμάς μας τρώει η αρκούδα.

 

 

«Ξαναζεσταμένο φαγητό» αποκάλεσε το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για την τραγωδία στο Μάτι. Μα πώς είναι δυνατόν να λέει αυτά τα πράγματα; Κανείς δεν τον προσέχει;

 

 

Εν τω μεταξύ τρομερή σύμπτωση: Η ιδιοκτήτρια της θαλαμηγού διορίστηκε σύμβουλος παρά τω πρωθυπουργώ!

 

 

Κάθε Ιούλιο πάντως εγώ κλαίω, ακόμα κι αν είμαι σε Ferretti 96 ποδών.

 

 

Αναβάλλεται για το 2021 η εφαρμογή του συστήματος ελέγχου εισροών- εκροών για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου καυσίμων. Χαχαχά, περίεργο, γιατί άραγε;

 

 

Κάθε μέρα γίνεται και πιο φανερό ότι η υποστήριξη στη Συμφωνία των Πρεσπών έγινε χωρίς καθόλου ανταλλάγματα.

 

 

Συνιστώσα Έμμισθοι Αριστεροί.

 

 

Η χθεσινή εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά στο ΣΚΑΪ, εκτός από όλα τα άλλα, εξηγεί και κάτι ακόμα: Γιατί η κυβέρνηση κάνει τέτοιο πόλεμο στα Μέσα Ενημέρωσης.

 

 

«Φουριάρικο κατσίκι» αποκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρωθυπουργός. Δεν κάνει απλώς παρέα, άρχισε και να μιλάει όπως ο Πολάκης.

 

 

Οι διακοπές του Πάσχα παρέα με τον Πολάκη ήταν άλλη μια επίσημη δήλωση του πρωθυπουργού προς όλους τους ενδιαφερόμενους: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πολάκης.

 

 

Η στάση απέναντι στο αντιδημοκρατικό καθεστώς Μαδούρο το οποίο καταστρέφει μια ολόκληρη χώρα, είναι ένα αρκετά ασφαλές κριτήριο για το ποια κόμματα τοποθετούνται εντός ή εκτός του δημοκρατικού τόξου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ