- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Η διεθνής ημερίδα «Leaders in Fintech: Personal stories of financial disruption» στο Μουσείο Μπενάκη
Ομιλήτριες από την Ευρώπη και την Ασία στην ανοιχτή ημερίδα της Warply με ελεύθερη είσοδο
Τα τελευταία νέα στον χρηματοοικονομικό τομέα, τις υπηρεσίες αλλά και όσα εφαρμόζονται στο λιανεμπόριο, στον τραπεζικό και τον ασφαλιστικό κλάδο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όσοι παρευρεθούν την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 5 μ.μ. στο Μουσείο Μπενάκη για την ημερίδα «Leaders in Fintech: Personal stories of financial disruption» από την Warply με ομιλήτριες από Ευρώπη και Ασία.
Η διεθνής ημερίδα φιλοδοξεί να γίνει μια από τις σημαντικότερες σε Ευρώπη και Ασία, εστιασμένη σε νέες καινοτόμες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όπως αυτές υλοποιούνται ήδη στο λιανεμπόριο και στον τραπεζικό και ασφαλιστικό τομέα.
Μεταξύ των προσκεκλημένων ομιλητριών είναι η Ana Cernat, CEO της Alior Βank Romania, μιας εκ των πρώτων ψηφιακών τραπεζών – που ανήκει στον μεγαλύτερο όμιλο Τηλεπικοινωνίας στην Ευρώπη, η Anna Kuzmina, Deputy COO της Yandex.Money – της μεγαλύτερης εταιρείας FinTech της Ρωσίας και η Άννα Πούλιου, Head of Privacy στη CHANEL στο Παρίσι και μέλος επιτροπών για την ανταγωνιστικότητα, τη συμμόρφωση και την ιδιωτικότητα στην Ευρώπη.
Στις ομιλήτριες που θα λάβουν μέρος στην ημερίδα που διοργανώνει η Warply έρχεται επίσης να προστεθεί και η Εύα Καϊλή, μέλος του Ευρωκοινοβουλίου και Rapporteur at Blockchain & FinTech. Η κυρία Εύα Καϊλη είναι Πρόεδρος της Επιτροπής για το Μέλλον της Επιστήμης και Τεχνολογίας και του τμήματος επιστήμης και μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Ευρωκοινοβούλιο. Ως μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας, είναι εισηγήτρια για Blockchain, DLTs και AI για το S&D. Είναι ιδρυτής του Future Forum, το Φορουμ για το Μέλλον.
Οι προσκεκλημένες ομιλήτριες είναι προσωπικότητες που ξεχωρίζουν στη διεθνή σκηνή για τις καινοτόμες προσωπικές ιστορίες τους, ηγεσίας και στρατηγικής. Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες ομιλήτριες.
Η Μαρία Πάτση, Γενική Διευθύντρια της Warply δήλωσε σχετικά: «H Warply σαν ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα του FinTech, διοργανώνει την πρώτη από μια σειρά ημερίδων με θέμα “Leaders in Fintech: Personal stories of financial disruption” ξεκινώντας στις 7 Μαρτίου όπου επιλέξαμε να έχουμε ένα πάνελ μόνο με γυναίκες που εκτός από ηγετικά χαρίσματα επιδεικνύουν και μια σημαντική επαγγελματική διαδρομή στον τομέα είτε της τεχνολογίας είτε των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Το ακόμα πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι πρόκειται για συνεργάτες και φίλους που θα μοιραστούν τη γνώση και τις εμπειρίες τους μέσα από προσωπικές ιστορίες. »
Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό μέσω προσκλήσεων που μπορεί να λάβει κανείς εδώ.
Η Athens Voice είναι χορηγός επικοινωνίας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.