Πολιτικη & Οικονομια

Ο Βούτσης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

«Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
voutsis
Νίκος Βούτσης © INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές άφησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. «Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα. Η εκτίμηση μου είναι ότι είναι απαραίτητος ο χρόνος για να δουλέψουν όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες και να δουλέψουν και μέσα στην κοινωνία μέχρι την εξάντληση της τετραετίας», είπε σχετικά με το ενδεχόμενο πολλαπλών εκλογών μιλώντας στο Open.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσκοπεί στο να κερδίσει τις Ευρωεκλογές και μπορεί να τις κερδίσει», τόνισε.

Όπως σημείωσε «στις 14 Μαρτίου το πιθανότερο θα γίνει η δεύτερη Ολομέλεια για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου θα τεθούν προς ψήφιση μόνο τα άρθρα που είχαν πάρει πάνω από 151 ψήφους».

«Πολιτικά θέλω να πω για τον κ. Καμμένο, πιστεύω ότι το διάστημα κατέδειξε με πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Καμμένου ότι ήθελε από πέρσι το καλοκαίρι όταν αντιλήφθηκε ότι η κυβέρνηση είχε συνομολογήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα την ψήφισε και δεν θα άφηνε την καυτή πατάτα στην επόμενη κυβέρνηση. Από τη στιγμή που το αντιλήφθηκε ήθελε να μη συνεχίσει τον βίο του σε αυτή την κυβέρνηση», είπε επίσης ο πρόεδρος της Βουλής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επτά νέα οχήματα για τη δωρεάν υπηρεσία μετακίνησης ΑμεΑ - «Ο αγώνας για την προσβασιμότητα δεν σταματά εδώ»
Επτά νέα οχήματα για τη δωρεάν υπηρεσία μετακίνησης ΑμεΑ - «Ο αγώνας για την προσβασιμότητα δεν σταματά εδώ»

Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY