- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Ποτάμι: Η στήριξη είναι στην Ελλάδα και όχι στον καταρρέοντα Τσίπρα
«Ας ξαναδιαβάσουν την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος μας»
Η στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι «στήριξη στην Ελλάδα και όχι στον καταρρέοντα Τσίπρα» αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Ποτάμι.
Όπως επισημαίνει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, κάνουν μεγάλο λάθος όσοι εμφανίζουν τη θετική στάση του Ποταμιού στη συμφωνία των Πρεσπών ως στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα.
«Ας ξαναδιαβάσουν την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος μας. Το Ποτάμι στηρίζει μόνο τα συμφέροντα των Ελλήνων», επισημαίνει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικονομία και τα εθνικά θέματα επείγει να δούμε όλοι, τη μεγάλη εικόνα. Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει στα βόρεια σύνορα της. Αντίθετα, πρέπει να στρέψει την προσοχή της στα ανατολικά σύνορα. Η οικονομία χρειάζεται επενδύσεις και στήριξη από τους ισχυρούς μας συμμάχους στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ».
Το Ποτάμι δεν θα αφήσει «τον καταρρέοντα Τσίπρα να εμφανίζεται αυτός και μόνο αυτός ως ο σοβαρός και αξιόπιστος συνομιλητής» αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε ο κύριος εκφραστής του εθνικού απομονωτισμού. Η φιλοευρωπαϊκή του στάση σήμερα είναι ευκαιριακή και εξυπηρετεί μόνο τα μικροκομματικά του συμφέροντα. Αύριο με την πρώτη ευκαιρία ο κ.Τσίπρας και οι σύντροφοί του θα ξαναγίνουν «φιλομαδουριστές», «φιλορώσοι», «φιλοιρανοί», «φιλοοτινάναι», αρκεί να θεωρήσουν ό,τι τους βολεύει. Το Ποτάμι, αντίθετα, ήταν, είναι και θα παραμείνει η πολιτική δύναμη που σκέφτεται πρώτα την πατρίδα και μετά το κομματικό του συμφέρον».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε
Οι νέες ιρανικές επιθέσεις σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ πυροδοτούν ράλι στο αργό
Ποια θα λειτουργήσουν κανονικά
Πώς το εξασφαλίζουν οι αγρότες - Η έκπτωση στην αντλία και το QR code
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι συνταξιούχοι
Όλες οι πληρωμές που θα γίνουν
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.