- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κάτω από τις 620 μονάδες το Χρηματιστήριο - Απώλειες 4,5% σε 4 ημέρες
Πτώση για τέταρτη συνεχή συνεδρίαση
Συνεχίστηκε για τέταρτη συνεδρίαση η πτώση στο Χρηματιστήριο με τον δείκτη να πέφτει κάτω από τις 620 μονάδες. Οι απώλειες ξεπερνούν ήδη το 4,5%, με τον τραπεζικό δείκτη να έχει χάσει περίπου το 8,2%.
Το Χρηματιστήριο δείχνει να ολοκληρώνει τη χρονιά ανήμπορο να αντιδράσεις στις πιέσεις με τον γενικό δείκτη τιμών να κλείνει με απώλειες 1,01% στις 618,98 μονάδες, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ των 617,53 μονάδων (-1,24%) και 627,17 μον. (+0,30%).
Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 39,2 εκατ. ευρώ και ο όγκος ανήλθε στα 36,1 εκατ. τεμάχια, ενώ μέσω προσυμφωνημένων πράξεων διακινήθηκαν 1,52 εκατ. τεμάχια.
Σύμφωνα με τους αναλυτές, βασικός λόγος αυτής της αδυναμίας είναι οι μέτριες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, σε συνδυασμό με τις επικείμενες εκλογές αλλά και τα «βαρίδια» του τραπεζικού κλάδου, που κλείνει τη χρονιά με σοβαρές απώλειες.
Την ίδια ώρα, η Morgan Stanley προχώρησε σε μια αναλυτική παρουσίαση, βάσει την οποίας είναι νωρίς ακόμη οι επενδυτές να τοποθετηθούν στον κλάδο, αφού για να επιτευχθούν οι στόχοι δεν αποκλείεται αυτό να σημάνει και σημαντικές απώλειες στους υφιστάμενους μετόχους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υπουργός απάντησε στην κριτική για τις υποθέσεις φορολογικής απάτης
Ένα πάγιο αίτημα των πολιτών της περιοχής
Σχεδόν 600.000 κάτοικοι απέχουν περισσότερα από 20 χιλιόμετρα από τράπεζα
Σε δύο δόσεις οι πληρωμές
Είπαν κάτι που δεν έχουν πει ξανά;
Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή
Έφτασε τα 165,4 δισ. ευρώ - Αυξήθηκε η κατανάλωση, αρνητικό το ποσοστό αποταμίευσης
Τα νέα διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
Διεύρυνση των εισοδηματικών ορίων κατά 2.000 ευρώ και ειδική μέριμνα για τις τρίτεκνες οικογένειες
Θερμές ευχαριστίες της Εκκλησίας στον πρωθυπουργό για τη συμφωνία με την Αίγυπτο και τα κειμήλια
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
Συνολικά 33 πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση
Οι δύο περιφέρειες που συγκεντρώνουν πάνω από τις μισές επενδυτικές προτάσεις
Χωρίς τέλος το ράλι στο πετρέλαιο
Η ώρα που μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Στο επίκεντρο συνδεσιμότητα, ενέργεια και Patriot
«Η συμφωνία θα δημοσιοποιηθεί, δεν θα είναι κρυφή», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Η διαφωνία είναι δικαίωμά τους. Η καταψήφιση, όμως, συνοδεύεται από ευθύνη», αναφέρει σε άρθρο του ο υπουργός Επικρατείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.