- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τσίπρας: «Κατάκτηση ότι έχω κάνει κερατάκια στον Πούτιν και στον Τραμπ»
Το επόμενο project του έλληνα πρωθυπουργού είναι να κολλήσει τσίχλες κάτω από τα τραπέζια των συσκέψεων
Την χαρά του για μια ακόμα κατάκτηση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής που αναβαθμίζει σημαντικά τον ρόλο της χώρας μας στα διεθνή φόρα και στον παγκόσμιο χάρτη θέλησε να μοιραστεί ο Αλέξης Τσίπρας μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.
Συγκεκριμένα ο έλληνας Πρωθυπουργός, χωρίς να κρύβει την περηφάνεια του για τη νέα κατάκτηση, ανέβασε φωτογραφία όπου διακρίνεται καθαρά να κάνει «κερατάκια» στον Ρώσο πρόεδρο, χωρίς μάλιστα εκείνος να το αντιλαμβάνεται!
Μάλιστα όπως αποκάλυψε, παρόμοια χειρονομία έχει κάνει και στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ! Γεγονός που τον καθιστά τον μοναδικό ηγέτη παγκοσμίως που εκτός από το να καταφέρει να μην φορέσει γραβάτα, έχει κάνει την συγκεκριμένη χειρονομία στους δύο σημαντικότερους προέδρους του πλανήτη.
Όπως αναφέρει «διαρροή» από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ενθουσιασμένος μετά την συνάντηση λέγοντας σε στενούς του συνεργάτες ότι όλα πήγαν καλά και ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν κατάλαβε τίποτα.
Μάλιστα – πάντα σύμφωνα με το πρωθυπουργικό περιβάλλον – στα άμεσα σχέδιά του είναι να κολλήσει τσίχλες κάτω από τα τραπέζια συσκέψεων σε όλα τα σημαντικά «φόρα» του πλανήτη, να πετάει χαρτάκια με στιλό-φυσολάλαμο, να βάζει αμπούλες βρώμας στις καρέκλες των άλλων ηγετών και να αρχίσει να φοράει διαφορετικές κάλτσες από διαφορετικά ζευγάρια ίδιου χρώματος, για να τους δείξει ότι «δεν μασάει» και ότι δίκαια θεωρεί τον εαυτό του τον πιο jackass πρωθυπουργό που υπάρχει.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η κοινωνική πολιτική κρίνεται εκεί όπου είναι πιο δύσκολο να φτάσει», τόνισε η υπουργός
Στο επίκεντρο η κοινή βούληση Ελλάδας και Παναμά για ενδυνάμωση των διμερών τους σχέσεων
Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών
Στόχος η αναβίωση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
«Κατασκευάζονται 23 νέα τρένα»
Σήμερα η κατάθεση της πρότασης από τη ΝΔ
Πώς η στρατηγική της στροφής προς τα ριστερά απειλεί να εγκλωβίσει το κόμμα
Το σχόλιο για την αποχώρηση στελεχών και την ανεξαρτητοποίηση βουλευτών από τη Νέα Αριστερά
Όλο και περισσότεροι νέοι αναβάλουν να κάνουν οικογένεια
Για αναμενόμενη διάλυση της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας κάνει λόγο η Νέα Αριστερά
«Ποιο είναι τελικά το σχέδιο για την Αθήνα;» διερωτάται ο επικεφαλής της
Η πρώην υπουργός δηλώνει ότι δεν παραιτείται από την «ενεργό πολιτική»
Η επιστολή της μετά την αποχώρησή της από τη Νέα Αριστερά
Πότε μπαίνουν οι συντάξεις Δημοσίου, Τραπεζών, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.