- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Κ. Χρυσόγονος: Ο Π. Πολάκης μιλά σαν βασανιστής δεσμοφύλακας
«Η επίθεση αυτή υπερβαίνει σε χυδαιότητα όλα τα προηγούμενα»
«Νέο κρούσμα της Πολακιάδας» χαρακτήρισε τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης για τον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή, ο ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος, εκφράζοντας την ανησυχία του.
«Η επίθεση αυτή υπερβαίνει σε χυδαιότητα όλα τα προηγούμενα. Έχουμε έναν υπουργό που απευθύνεται με τον τρόπο που θα απευθυνόταν ο βασανιστής δεσμοφύλακας στον βασανιζόμενο κρατούμενο και δεν υπήρξε καμία αντίδραση και λυπάμαι γιατί ήμουν και στο παρελθόν στο κόμμα αυτό» είπε ο κ. Χρυσόγονος, μιλώντας στο Θέμα FM.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «το πρόβλημα είναι ότι ο Πολάκης όχι απλά διορίστηκε στη θέση αυτή από τον κ. Τσίπρα, όχι απλά είναι έμπιστος του Αλέξη Τσίπρα - γιατί προβεβλημένο στέλεχος δεν ήταν πριν την κυβέρνηση του 2015 - αλλά τον στηρίζει και δημοσίως λέγοντας ότι προσχωρεί στο δόγμα Πολάκη».
Αυτά είναι ανησυχητικά δείγματα είπε ο κ. Χρυσόγονος και αναφέρθηκε και στην απόφαση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που «αρνήθηκε άρση ασυλίας για ευρωβουλευτή της ΝΔ, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, λέγοντας ότι η δίωξη σε βάρος του έχει δείγματα μεροληψίας σε βάρος του και αυτό συμβαίνει σπανιότατα».
Όσον αφορά, τέλος, τις δηλώσεις Ζάεφ περί «μακεδονική γλώσσας» και «μακεδόνων» στην Ελλάδα ο ευρωβουλευτής σημείωσε ότι «από τη στιγμή που αναγνωρίζεις Βόρεια Μακεδονία και μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα χωρίς επιθετικό προσδιορισμό λογικά ο άσχετος, ο ξένος τι θα σκεφτεί, ότι υπάρχει και νότια Μακεδονία».
«Υπάρχει ασυμμετρία στο κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών την οποία θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν» κατέληξε ο κ. Χρυσόγονος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Επειδή έχει αλλάξει 2-3 κόμματα δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι ίδιοι»
Έκανε συζητήσεις για επενδύσεις στην Ελλάδα
«Την καθυστέρηση εφαρμογής για τον υπολογισμό των τόκων, την πληρώνει ξανά ο δανειολήπτης»
Η έκφραση που προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου της ΝΔ
Ο υπουργός Επικρατείας θέτει 10 ερωτοαπαντήσεις για τους ελέγχους στα ιδιωτικά ιατρεία, τα διαγνωστικά κέντρα, τα κέντρα αισθητικής και στον ρόλο του κράτους
Ποιον εμπιστεύονται περισσότερο για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
Τι αναφέρει ο βουλευτής Κέρκυρας
«Κουίζ για τον Νίκο Φαραντούρη - για όσα αισχρά είπε σήμερα στην Αλεξάνδρα Σδούκου»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ καταγγέλλει τον Φαραντούρη για σεξιστική επίθεση
Tι είπε για την υποψηφιότητά του
Η Τράπεζα της Ελλάδας εφιστά την προσοχή των πολιτών για να μην πέσουν θύματα σε νέα απάτη με ΑΙ
Όσα είπε ο υπουργός Υγείας για το ιστορικό λειτουργίας του ιατρείου στο Κολωνάκι, όπου πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης
Παρεμβάσεις της Περιφέρειας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με έμφαση στις μικρές επιχειρήσεις
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Ζητά την αποπομπή του από το ΠΑΣΟΚ
Στήριξη στα νοικοκυριά για το ενεργειακό κόστος, με βάση τις δημοσιονομικές αντοχές
«Το ΠΑΣΟΚ είχε θεσπίσει ειδικό σώμα 138 εκπαιδευμένων ελεγκτών»
Στο 18% η επιρροή Σαμαρά - Τι δείχνει η μέτρηση για ενδεχόμενο κόμμα Κασιδιάρη
Η βασική διάρκεια της επιδότησης είναι 12 μήνες, ενώ προβλέπεται δυνατότητα παράτασης
Μία ημέρα μετά την πολιτική κηδεία στο Α’ Νεκροταφείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.