- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Θείον Δράμα
Σοβαρές περικοπές θα υπάρξουν φέτος στο Θείον Δράμα λόγω της οικονομικής κρίσης.
Σοβαρές περικοπές θα υπάρξουν φέτος στο Θείον Δράμα λόγω της οικονομικής κρίσης. Η θριαμβευτική είσοδος στα Ιεροσόλυμα έγινε φέτος σε κλειστό κύκλο, ενώ αντί της ανάστασης του Λαζάρου υπήρξε δήλωση πολιτικής στήριξης και υπόσχεση μελλοντικής παρέμβασης, μόνο αν δεν τα καταφέρει να αναστηθεί μόνος του. Η παραβολή με τα ψάρια και τα ψωμιά, εξάλλου, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, για να διαπιστωθεί αν έχουν εκδοθεί τα αναγκαία παραστατικά.
Περιορισμοί έγιναν και στον Μυστικό Δείπνο, όπου παρακάθησαν εφτάμισι απόστολοι, αλλά και στο τίμημα της προδοσίας, που ανέρχεται φέτος σε 24 αργύρια, πλέον με ΦΠΑ. Η ανάγκη για περιορισμό της σπατάλης οδηγεί φέτος και στη σταύρωση ενός μόνο ληστή, ενώ το διάστημα από τη Σταύρωση μέχρι την Ανάσταση θα περιοριστεί σε δύο μέρες. Ωστόσο το ενδεχόμενο να σταυρωθεί ο Βαραββάς αντί του Ιησού δεν εξετάζεται για φέτος, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες λαμπάδες τρανσφόρμερς και Μπάρμπι φασιονίστα έχουν πουληθεί ήδη, εν αναμονή της ανάστασης του δεύτερου.
Σε πνεύμα οικονομίας θα γίνει και η έλευση του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα. Σκέψεις να αναλάβει η Εκκλησία το κόστος απορρίφθηκαν ως φτηνός λαϊκισμός και απολύτως άσχετες με το θέμα. Στο αεροδρόμιο τιμές θα αποδώσει μόνον ένας λόχος ευζώνων, καθώς η μονάδα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από την πρόσφατη επίθεση Γλέζου εναντίον της στον Άγνωστο Στρατιώτη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια καθαρά πολιτική επιλογή και τοι στοίχημα της νέας δημοτικής αρχής
Ο Birnbaum απορεί μπροστά στην άγνοια και στην αγνόηση του «αιματηρού 20ού αιώνα»· μπροστά στο ότι η αριστερά είναι έτοιμη να επαναλάβει τα ίδια λάθη, τις ίδιες φρικαλεότητες.
Καλές οι ψεκασμένες θεωρίες, καλύτερες οι ελπίδες για μια αγνώστου προελεύσεως αλλαγή, ισχυρός και πάλι ο αντισυστημισμός, αλλά πρέπει αυτή χώρα και να κυβερνηθεί.
Το μόνο θετικό από αυτή την ιστορία είναι ότι, έτσι στριμωγμένη όπως βρίσκεται η Ευρώπη, είναι υποχρεωμένη να πάρει πρωτοβουλίες.
Η ηθική νομιμοποίηση δεν είναι πολιτικό πρόγραμμα
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Στο επίκεντρο η διεθνής πολιτική σκηνή
Για προσβολή προσωπικότητας
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Υπάρχουν και άλλα θέματα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε με δημοψηφίσματα σε μια διαρκή γιορτή της άμεσης δημοκρατίας
Αίτημα να προηγηθεί ψηφοφορία επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για την διεξαγωγή εθνικού διαλόγου με την συγκρότηση και σύσταση εθνικής επιτροπής Αγροτικής Παραγωγής
Υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και η φορολόγηση της κατανάλωσης
Στο επίκεντρο της παρέμβασής του βρέθηκε η ανάγκη ξεκάθαρης στρατηγικής υπέρ της προοδευτικής διακυβέρνησης
Οι διευκρινίσεις της Αρχής
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις και το κυοφορούμενο κόμμα
Καταψηφίζει τη διακομματική επιτροπή η Χαριλάου Τρικούπη, στο επίκεντρο ο ΟΠΕΚΕΠΕ και ο πρωτογενής τομέας
Συζήτησαν για την ελληνοαμερικανική συνεργασία στους τομείς των επιχειρήσεων, της ενέργειας και της ναυτιλίας
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Εμβάθυνση αμυντικής συνεργασίας, κοινό μέτωπο για αποτροπή απειλών και σαφείς αιχμές προς την Άγκυρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.