Πολιτικη & Οικονομια

Ο Τσίπρας ειρωνεύεται τον Αυτιά: «Ο φίλος μου ο Γιώργος είχε περάσει δύσκολες ημέρες» (video)

Η αναφορά του Πρωθυπουργού στη Βουλή που σχολιάστηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4629795-1.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο πρωθυπουργός μνημόνευσε τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών. Ο κ. Τσίπρας επέκρινε τα μέσα ενημέρωσης που «τρομοκρατούσαν τους συνταξιούχους για τις περικοπές των συντάξεων».

«Ψάχνω να βρω πού πήγαν και αυτοί οι πηχυαίοι τίτλοι στα μέσα ενημέρωσης, στις εφημερίδες, που κατατρομοκρατούσαν επί έναν και πλέον χρόνο τους συνταξιούχους, και όχι μόνον, ότι έρχεται θύελλα, ότι έρχεται τσουνάμι, ότι έρχονται περικοπές» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε: Και να οι αναλυτικοί πίνακες με τις μειώσεις των συντάξεων που θα δουν οι συνταξιούχοι και να τα δημοσιεύματα και να οι εκπομπές. Θα πρέπει ο φίλος μου ο κ. Αυτιάς να είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες να κάθεται σαν αριθμομηχανή να υπολογίζει πόσο χάνει ο καθένας και η καθεμιά από τους άμοιρους τους συνταξιούχους. Τώρα τσιμουδιά.»

MY BRILLIANT FRIEND Official Trailer (HD) HBO Drama Series


Με αφορμή την αναφορά Τσίπρα η Ομάδα Αλήθειας ανάρτησε βίντεο με τον πρωθυπουργό σήμερα στη Βουλή και τον ίδιο να φιλοξενείται στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ως αντιπολίτευση προκειμένου να ασκήσει κριτική για τις συντάξεις.

Τσίπρας Αυτιάς με καρέκλα και χωρίς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ