- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κωστής Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση έχει μπει στη λογική του «Τσίπρα δωσ' τα όλα»
Υποστηρίζει ότι η «κυβέρνηση από το 2015 και μετά έχει κάνει 21 αρνητικές παρεμβάσεις στις συντάξεις και τώρα παίρνει πίσω την 21η παρέμβασή της και πανηγυρίζει»
«Η κυβέρνηση έχει μπει στη λογική του "Τσίπρα δωσ' τα όλα". Υπόσχεται στους πάντες τα πάντα, μήπως περιορίσει την επερχόμενη ήττα της», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "'Εθνος της Κυριακής" ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης. Χαρακτηρίζει κυνική και ξεδιάντροπη τη συμπεριφορά της κυβέρνησης που εργαλειοποιεί το θέμα των σχέσεων Εκκλησίας και Πολιτείας για να υποσχεθεί 10.000 προσλήψεις.
Υποστηρίζει ότι η «κυβέρνηση Τσίπρα από το 2015 και μετά έχει κάνει 21 αρνητικές παρεμβάσεις στις συντάξεις (ΕΚΑΣ, επικουρικές, νόμος Κατρούγκαλου κ.α) και τώρα παίρνει πίσω την 21η παρέμβασή της και πανηγυρίζει».
Αναφερόμενος στα αναδρομικά ο κ. Χατζηδάκης τονίζει ότι η θέση της ΝΔ είναι σαφής, «οι τελεσίδικες αποφάσεις της Δικαιοσύνης πρέπει να εφαρμόζονται», σημειώνοντας ότι επειδή το δημοσιονομικό κόστος είναι τεράστιο θα πρέπει να σκεφθούμε ποιος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα αυτό το βάρος. «Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που η οικονομία σέρνεται ή με κυβέρνηση ΝΔ που μπορεί να φέρει επενδύσεις και νέες δουλειές», σημειώνει.
Σε ερώτηση για τη σκανδαλολογία επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση σκανδαλολογεί και προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους της. Δεν την ενδιαφέρει ούτε η αλήθεια ούτε η διαλεύκανση των υποθέσεων που ερευνά η Δικαιοσύνη αλλά η εξυπηρέτηση του προεκλογικού σχεδιασμού της» και συμπληρώνει ότι αντίθετα «η ΝΔ εγείρει θέματα τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν αναδειχθεί από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Καταγγελίες για τη διαχείρηση των χρημάτων για τους πρόσφυγες, η αδιαφάνεια στην ΕΡΤ, οι δηλώσεις του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΠΑ επί ΣΥΡΙΖΑ κ. Κιτσάκου ότι για τις ενέργεις που διώκεται ο ίδιος από τη Δικαιοσύνη, έχει λάβει εντολές από έξι υπουργούς».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έκανε λόγο για «στοχοποίηση» του ιδίου και της κυβέρνησης - «Πυρά» κατά της αντιπολίτευσης
Aποκλεισμό από αριστερές οργανώσεις καταγγέλλει ο ίδιος
Τρίτο το ΠΑΣΟΚ, δεύτερη ξανά η Πλεύση
Η πλειοψηφία των ειδικών προκρίνει την ενίσχυση της παραγωγικότητας
Επείγουσα η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, τόνισε η τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Μεταλλάσσεται σε αμιγώς προσωποκεντρικό κόμμα»
Στον ναύσταθμο Σαλαμίνος η συνάντηση των δύο υπουργών
Επιχορήγηση 9,56 εκατ. ευρώ εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το στρατηγικό ενεργειακό έργο
«Η συνεδρίαση ξεκινά σε πολύ βαρύ κλίμα» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής
«Η Ελλάδα δεν αφήνει κανέναν πίσω του», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Συστάσεις σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας να τηρούν τα μέτρα υγιεινής
Μενδώνη: «Ο πολιτισμός είναι κοινωνικό αγαθό για όλους»
Στο 20,1% η δυνητική ψήφος για Καρυστιανού
Στο Χ μάλιστα εμφανίζεται να διαβάζει την εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη
Έφυγε στα 40 της η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο
Διαπιστώθηκε άμεση απειλή περιβαλλοντικής ζημίας
Ανακοίνωση ΚΙΣΕ για την ακύρωση ομιλίας του Σάκη Μουμτζή στην εκδήλωση Μνήμης Ολοκαυτώματος στον Βόλο
Ανταλλαγή βαριών εκφράσεων για Ίμια και γκρίζες ζώνες, αίτημα ΠΑΣΟΚ για προ ημερησίας περί Κράτους Δικαίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.