- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Επικίνδυνος για τη χώρα ο Σαμαράς»
Σκληροί χαρακτηρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΔΕΘ
Με σκληρούς χαρακτηρισμούς απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην επίθεση του Πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ, χαρακτηρίζοντας τον κ. Σαμαρά «επικίνδυνο για τη χώρα και τους πολίτες της».
Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι «πλασάρει τη ''θεωρία των δύο άκρων'' για να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη πλήττοντας έτσι τη δημοκρατία τη στιγμή που συνεργάτες του προτείνουν συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, σερβίρει ένα πρωτογενές πλεόνασμα και στοιχεία που του κάνει δώρο η αμαρτωλή ΕΛΣΤΑΤ για να εξωραΐσει την καταστροφή και τον πόνο που έχει προκαλέσει στον ελληνικό λαό».
«Είναι καιρός να σταματήσει να κρύβεται και να απολογηθεί για την πολιτική του. Έστω για μια φορά πριν αποχωρήσει οριστικά», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κάνει επίσης λόγο για «μια παραληρηματική ομιλία άνευ προηγουμένου» και υποστηρίζει ότι «το βασικό ερώτημα που άφησε ο πρωθυπουργός να πλανάται είναι εάν ξέρει σε ποια χώρα βρίσκεται».
«Ο κ. Σαμαράς βλέπει φρένο στην ανεργία τη στιγμή που 1,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας δεν έχουν δουλειά, ''τάξη'' στην παιδεία και την υγεία όταν κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία, βιωσιμότητα στο δημόσιο χρέος όταν αυτό αυξάνεται, νοικοκύρεμα στα ασφαλιστικά ταμεία όταν αυτά βρίσκονται υπό κατάρρευση, πρωτογενή πλεονάσματα και ανάπτυξη στα ερείπια της ύφεσης και της ισοπέδωσης. Δεν γνωρίζουμε ούτε σε ποια ακριβώς χώρα νομίζει ότι μιλά ο πρωθυπουργός, ούτε από που ακριβώς αντλεί το θράσος για να καταφεύγει σε τόσα γελοία ψέματα για να δικαιολογήσει την εθελούσια υποτέλειά του στους δανειστές», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Δ.Κ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
«Αν κάποιος κρύβεται και δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, σίγουρα αυτός δεν είναι ο Δήμαρχος», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος
Η συνάντηση με τον Σταύρο Αρναουτάκη
Τι δείχνουν τα νεότερα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, όλες οι αλλαγές
Όταν οι πρώην σύντροφοι θυμούνται τι πίστευαν για τον αρχηγό τους, αφού έχουν ήδη αποχωρήσει
Όσα είχε αναφέρει σε επιστολή της
Τι έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Σε δύο φάσεις η νέα επέκταση, όλο το χρονοδιάγραμμα
The horror, the horror...
Τι σηματοδοτεί η επιλογή του για τη θέση
Περίπου 700.000 σπίτια παραμένουν κλειστά και μια αγορά που μοιάζει να λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο
Στις 10 Ιουνίου η συνεδρίαση εκλογής
«Συνεχίζω να παλεύω για όσα πιστεύω» δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ
Αναδιαμορφώνεται η πολιτική σκηνή μετά την εμφάνιση των δύο νέων κομμάτων
«Η κυβέρνηση δεν συζητάει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης», διαβεβαίωσε η υπουργός
Τα δρομολόγια έχουν ανασταλεί εδώ και μήνες
Η Ανεξάρτητη Αρχή ξεπέρασε τους ετήσιους στόχους της για τρίτη συνεχή χρονιά - Περισσότερες από 19.000 κυρώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.