- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες αισθάνονται απροστάτευτοι»
Δέσμευση του προέδρου της ΝΔ για πάταξη της βίας με αποφασιστικότητα
Τη δέσμευσή του ότι «τα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών και εγκαθιδρύουν αίσθημα ανασφάλειας θα παταχθούν με αποφασιστικότητα από τη ΝΔ» επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε «παρών» στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν αστυνομικοί έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας με αφορμή τη χθεσινή επίθεση.
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την «έμπρακτη συμπαράστασή του» στους άνδρες και στις γυναίκες της ΕΛΑΣ που στοχοποιούνται, όπως είπε, καθημερινά από οργανωμένες συμμορίες. Επισήμανε ακόμη πως «δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια και δεν υπάρχει ασφάλεια χωρίς ισχυρή Αστυνομία».
«Οι Έλληνες αισθάνονται απροστάτευτοι. Είναι χρέος της Πολιτείας να εξασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών» πρόσθεσε, ενώ διερωτήθηκε αν «περιμένουν κάποιοι να καούν αστυνομικοί, για να ευαισθητοποιηθούν επιτέλους».
Σχολιάζοντας την άφιξη της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στο Α.Τ. Ομονοίας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Φαίνεται ότι έπρεπε να μαθευτεί η δική μου παρουσία εδώ στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας για να ευαισθητοποιηθεί, επιτέλους, η πολιτική και η επιχειρησιακή ηγεσία της Αστυνομίας, να έρθουν εδώ να δουν τι πραγματικά συμβαίνει». Κάλεσε μάλιστα την κ. Γεροβασίλη «να πεταχτεί και λίγο πιο κάτω, στο Πολυτεχνείο, για να δει και τις καταλήψεις των διαφόρων συλλογικοτήτων και τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα τα οποία ντροπιάζουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και υπονομεύουν με τρόπο βάναυσο τον ίδιο το χαρακτήρα του δημόσιου Πανεπιστημίου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στόχος η αντιμετώπιση του βαθέως κράτους
Ο υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία λόγω κομματικών σκοπιμοτήτων
Tι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιάνου
Η συζήτηση προβλέπεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου
O πρωθυπουργός αναφέρεται στις αλλαγές που φέρνει η νέα συλλογική σύμβαση στον επισιτισμό για 400.000 εργαζόμενους
Αναθεωρεί προς τα κάτω τις εκτιμήσεις λόγω ενεργειακής κρίσης και αβεβαιότητας στη Μέση Ανατολή
Ποιος αναμένεται να αναλάβει τα ηνία του κόμματος
Στα διαθέσιμα μέτρα για την αντιμετώπιση φαινομένων αισχροκέρδειας, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης - Τι είπε για το πλαφόν στα καύσιμα
Μήνυμα του ΠτΔ προς τους απόδημους Έλληνες για την επέτειο της 25ης Μαρτίου
Ένα σημαντικό βήμα στην αντιμετώπιση μιας μακρόχρονης υπόθεσης αρχαιοκαπηλίας
Χωρίς τέλος το ράλι τιμών, σε απόγνωση οι οδηγοί
«Η κάρτα έχει συμβάλλει καθοριστικά στο να εξυγιανθεί η αγορά εργασίας», τόνισε η υπουργός
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον πρώην Νομάρχη για απιστία και ηθική αυτουργία
Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστούν τέτοιες προσωπικότητες είναι η απαξίωση
Στο 64,6% το ποσοστό των γυναίκων
Χάρης Δούκας: «Να κάνουμε την πόλη πιο λειτουργική και φιλική προς τον πολίτη»
«Δεν ρισκάρουμε ζωές», τονίζει ο υπουργός - Αντιπαράθεση στη Βουλή για την ασφάλεια και τις καθυστερήσεις
Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις
Τι δήλωσε η διοίκηση στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές
Τι πιστεύουν για την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στην Κύπρο και τους Patriot στην Κάρπαθο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.