- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε Άρτα και Πρέβεζα ταξιδεύει τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Αναλυτικά το πρόγραμμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, περιοδεία στους Νομούς Άρτας και Πρέβεζας.
Το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην πόλη της Άρτας, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό Παναγίας της Παρηγορήτριας, καθώς και το Δημαρχείο της Άρτας. Ακολούθως, θα μεταβεί σε εταιρεία επεξεργασίας και συσκευασίας αγροτικών προϊόντων.
Στις 14.00 το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε τοπικά Μ.Μ.Ε. στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό», στη Φιλοθέη Άρτας.
Το απόγευμα, θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης και ακολούθως θα μεταβεί στη Μαρίνα «Κλεοπάτρα».
Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης στις 20.00 το βράδυ θα μιλήσει σε κομματικά στελέχη στο Κτήμα Τσουμάνη (20ο χλμ. Πρεβέζης - Ιωαννίνων).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ερωτήματα για έργο προσβασιμότητας ΑμεΑ κόστους 277.000 ευρώ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.