- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Νέα κλήση σε απολογία και νέες κατηγορίες σε βάρος του Λαφαζάνη
Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης από ευρωβουλευτές της Αριστεράς
«Βιομηχανία απολογιών, ως προεόρτια δικαστικών διώξεων», σε βάρος του γραμματέα της Παναγιώτη Λαφαζάνη «για τη δράση του στο πλαίσιο του κινήματος κατά των πλειστηριασμών σπιτιών και λαϊκής περιουσίας» καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα.
Όπως γνωστοποιεί σε σχετική ανακοίνωση μετά την κλήση σε απολογία του Παν. Λαφαζάνη από το «αμαρτωλό "Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος" για κατηγορίες που αφορούν το μισό ποινικό κώδικα», σε διάστημα ολίγον ημερών εστάλη στο Παν. Λαφαζάνη νέα κλήση σε απολογία για ενδεχόμενη δίωξη από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών που αφορά παράβαση των άρθρων 334 παρ. 3 και 396 του Ποινικού Κώδικα που αφορούν το αδίκημα της Διατάραξης της κοινής ειρήνης (Ιδιώνυμο) και το αδίκημα της παρακώλυσης συναγωνισμού.
«Προφανέστατα και παρά τα ψεύδη του Τζανακόπουλου η βιομηχανία διώξεων κατά Λαφαζάνη εκπορεύεται απευθείας από την κυβέρνηση και έχει στόχο την τρομοκρατία του κινήματος και την ανακοπή της πολιτικής δυναμικής της ΛΑΕ», τονίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: «Περιττό να πούμε ότι οι διώξεις θα γίνουν κόλαφος για τους διώκτες και κυρίως για την κυβέρνηση».
Ο Παν. Λαφαζάνης εκλήθη σε απολογία από την πταισματοδίκη για την Παρασκευή 5/10/18.
Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στη ΛΑΕ και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη
Εξάλλου σε επιστολή τους, ευρωβουλευτές της Αριστεράς καταδικάζουν τη «συντονισμένη απόπειρα της ελληνικής κυβέρνησης και των ελληνικών Αρχών να εκφοβίσουν και να ποινικοποιήσουν τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα το κίνημα κατά των πλειστηριασμών», τονίζοντας ότι «τέτοιες πρακτικές είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για τη δημοκρατία».
Επίσης, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και την υποστήριξή τους» στον αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας ενάντια στους πλειστηριασμούς των τραπεζών και των funds».
Την επιστολή υπογράφουν οι: Younous Omarjee ( Ανυπότακτη Γαλλία), Miguel Urban Crespo (Podemos, Ισπανία), Lidia Senra (Εναλλακτική Αριστερά Γαλικίας), Σοφία Σακοράφα (Ανεξάρτητη), Νεοκλής Συλικιώτης (ΑΚΕΛ), Τάκης Χατζηγεωργίου (ΑΚΕΛ) και Νίκος Χουντής (Λαϊκή Ενότητα).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.