Πολιτικη & Οικονομια

ΑντιΣΥΡΙΖΑ, φιλοΣΥΡΙΖΑ και η αντιπολίτευση της πρέζας

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
befunky-collage_3.jpg

Λίγο πριν την «έξοδο από τα μνημόνια» και μετά τις φονικές πυρκαγιές με την εκατόμβη νεκρών στην Αττική,  δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr

 

Όταν τόσα χρόνια πολιτεύεσαι με σύνθημα «ή εμείς ή αυτοί», «θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν», δεν μπορείς τώρα να κλαίγεσαι για το «αντιΣΥΡΙΖΑ» μέτωπο. Εσύ το έφτιαξες.

 

 

Ωχ! Άρχισαν να αναλύουν «ψυχαναλυτικά» τις πολιτικές απόψεις των αντιΣΥΡΙΖΑ φίλων μας. Ο εγκλεισμός σε ψυχιατρικές κλινικές, σύμφωνα με το σοβιετικό μοντέλο, απέχει μόλις ένα βήμα.

 

Δεν είναι καθόλου περίεργο που αντιΣΥΡΙΖΑ είναι κυρίως πολίτες προερχόμενοι από την Κεντροαριστερά. Δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνά με την Ακροδεξιά και υποστηρίζεται από ένα τμήμα της δεξιάς.

 

Νεκρός στου Φιλοπάππου. Όλο και πιο πολλά σημεία της Αθήνας, σιγά σιγά αφαιρούνται από την πόλη, χάνονται για τους πολίτες, γίνονται γκέτο, ελέγχονται από συμμορίες.

 

Βυθισμένη στην κόκα η αντιπολίτευση της πρέζας, καθοδηγούμενη από τη μαφία, δεν αντιλαμβάνεται τη σοσιαλδημοκρατική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συμβάλει στη δημιουργία του προοδευτικού μετώπου.

 

Μετά τις ιλιγγιώδεις αυξήσεις στις αποδοχές διευθυντών ΔΕΚΟ εν μέσω πυρκαγιάς, άλλο ένα ρουσφέτι τώρα που δεν προσέχει κανείς: Χαρίζουν χρέη των κακοπληρωτών καθηγητών στα ΑΕΙ. Όλα τα γραμμάτια εξοφλούνται.

 

Ευτυχώς να λες που στην Εύβοια δεν είχε φτάσει η κλιματική αλλαγή και η αυθαίρετη δόμηση και σώθηκαν οι άνθρωποι. Άσε που στις μεγάλες λεωφόρους της Εύβοιας ήταν πιο εύκολη η εκκένωση των χωριών.

 

Η ακραία λιτότητα δημιούργησε προβλήματα και στην πυρόσβεση, δήλωσε ο Σκουρλέτης. Μα δεν είχαμε «υπεραπόδοση» που οδήγησε και σε υπερπλεόνασμα; Πού τα έφαγαν τα λεφτά και δεν τα διέθεσαν για πυρόσβεση;

 

Στην Τουρκία των 80 εκατομμυρίων, η λίρα υποτιμήθηκε 50% σε λίγους μήνες και οι άνθρωποι έχασαν τη μισή τους περιουσία. Στην Ελλάδα του 2015 και του «Όχι» στο δημοψήφισμα, αυτό θα συνέβαινε κάθε εβδομάδα. Μέχρι να γίνουμε Βενεζουέλα.

 

Άσχετο: Αυτοί οι «Δεν πληρώνω» που δεν πλήρωναν διόδια, τώρα γιατί πληρώνουν;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ