- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο πολιτικός κόσμος για τον ελληνικό θρίαμβο στο άλμα επί κοντώ
«Συγχαρητήρια στα δύο κορίτσια»
Συγχαρητήρια μηνύματα έστειλε ο πολιτικός κόσμος σε Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου για το χρυσό και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα που κατέκτησαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου στο Βερολίνο.
«Με τη νέα εμβληματική ευρωπαϊκή σας διάκριση επιβεβαιώνετε, στο ακέραιο, τη θέση σας στη κορυφή του παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς την Κατερίνα Στεφανίδου. «Δίνετε παραλλήλως, μοναδικό παράδειγμα κύρους και ήθους στη νέα γενιά» πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος και κατέληξε, λέγοντας: «Θερμά συγχαρητήρια και καλή πορεία για νέες κορυφαίες επιδόσεις».
Τα θερμά του συγχαρητήρια, «τόσο για τη μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία σας όσο και για την σταθερή άνοδό σας στο διεθνές αθλητικό στερέωμα» απέστειλε και στη Νικόλ Κυριακοπούλου. «Καλή δύναμη για τη συνέχεια που, είμαστε βέβαιοι, θα είναι το ίδιο λαμπρή» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Συγχαρητήρια για το "μοναδικό επίτευγμα της κατάκτησης του χρυσού και αργυρού μεταλλίου στο ίδιο άθλημα, στο άλμα επί κοντώ", στην Κατερίνα Στεφανίδη και τη Νικόλ Κυριακοπούλου, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης.
Από τη μεριά του ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή του ελληνικού αθλητισμού, μια πρωτοφανής επιτυχία μια χώρα να κατακτά την πρώτη και τη δεύτερη θέση με την Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου στο ίδιο άθλημα, το άλμα επί κοντώ, έχοντας στον τελικό μια ακόμη αθλήτρια, την Ελένη Πόλακ, που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
» Το επίτευγμα των δύο μεταλλίων αποδεικνύει περίτρανα ότι το ταλέντο, το αγωνιστικό ήθος, η αποφασιστικότητα, η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και η αποφασιστικότητα ανταμείβονται.
» Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη και τη Νικόλ Κυριακοπούλου για την υπερπροσπάθειά τους και τη μεγάλη διπλή νίκη, συγχαρητήρια στους προπονητές, την Ομοσπονδία τους και όλους όσους στήριξαν τις αθλήτριες μας στην πορεία τους».
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανήρτησε το ακόλουθο μήνυμα στο Twitter:
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο Twitter:
«Πολλά συγχαρητήρια» στην Κατερίνα Στεφανίδη και τη Νικόλ Κυριακοπούλου για τη «μεγάλη νίκη» τους στο άλμα επί κοντώ, έδωσε με δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά: «Μετατρέψατε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ελληνική υπόθεση! Σας ευχαριστούμε για την πρωτόγνωρη εμπειρία που μας χαρίσατε» τόνισε στο μήνυμά της η κα Γεννηματά.
Την ακόλουθη ανακοίνωση έκανε ο Τομέας Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής:
«Ο ελληνικός αθλητισμός ζει μοναδικές στιγμές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Γερμανίας. Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου έκαναν το 1-2 στον τελικό του επί κοντώ και φόρεσαν στο στήθος το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα. Η στιγμή αυτή των δύο "χρυσών" κοριτσιών μας δεν περιγράφεται με λέξεις ούτε από το πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού στίβου δύο αθλητές μας, κατέκτησαν τις ισάριθμες πρώτες θέσεις. Κατερίνα και Νικόλ συγχαρητήρια για την ιστορική επιτυχία σας και σας ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές που μας χαρίσατε».
Το ακόλουθο μήνυμα στο Twitter ανήρτησε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΕΛΑΣ και Βαρουφάκη
11+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Συζήτησαν για ανταγωνιστικότητα και επενδύσεις σε άμυνα και τεχνολογία
Τα πέντε βήματα για την εγγραφή στη νέα πλατφόρμα του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς»
Επτακομματική Βουλή βγάζει η μέτρηση - Εκτός μένουν Λατινοπούλου, Βαρουφάκης, Νίκη και ΣΥΡΙΖΑ
Η ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας κατά του Αντισημιτισμού»
Η απάντηση Τσιπολόνε στον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Παπανδρέου
Ανοιχτή η πλατφόρμα για τους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
Άρθρο του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου στην ATHENS VOICE
Κανένα θέμα προσχώρησης ή μετακίνησης προς το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη
Με το νέο νομοσχέδιο αναβαθμίζονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί και προστατεύονται οι θέσεις εργασίας
Η Ελλάδα τίθεται πλέον εκτός λίστας των κρατών με μακροοικονομικές ανισορροπίες
8 στις 10 οικογένειες θα λάβουν το έκτακτο επίδομα παιδιού
Η νέα λειτουργία θα ενταχθεί στο MyHealth App
Η σουρεάλ αριστερά, η δεξιά καθίζηση, η πολυτραυματίας κεντροαριστερά και το αγχώδες rebranding
Πώς η δημαρχία της Αθήνας, οι προσωπικές φιλοδοξίες και η στρατηγική σύγκλισης με την αριστερά οδηγούν το ΠΑΣΟΚ σε πολιτικό αδιέξοδο
Η τραγωδία της έγινε το αποστωμωτικό επιχείρημα για κάθε αντιπολιτευόμενο λόγο και όχι μόνον κατά της κυβερνητικής ολιγωρίας αλλά και κατά των ψηφοφόρων της, κατά της ιστορίας! Και αυτή πρέπει να ξαναγραφτεί.
Ένα ιστορικό ορόσημο για την ελληνική οικονομία 16 χρόνια μετά την κρίση
«Θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας ως ένα φωτεινό παράδειγμα αυτοδημιούργητου και άξιου επιστήμονα» - Ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα υφυπουργό
Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 94 ετών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.