- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στεφανίδη-Κυριακοπούλου: Πώς πανηγύρισαν και πού αφιέρωσαν τη νίκη τους (video)
Ελληνικός θρίαμβος - Δείτε τα άλματα
Χαρούμενες και ενθουσιασμένες από την επιτυχία τους να ανεβούν στα ψηλότερα σκαλοπάτια του βάθρου ήταν μετά τον αγώνα τους στο επί κοντώ οι Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου.
Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 4.85μ (νέο ρεκόρ αγώνων) υπερασπιζόμενη με επιτυχία τον τίτλο της από το 2016 στο Άμστερνταμ. Ο ελληνικός θρίαμβος δεν σταματά εδώ, αφού δεύτερη ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου με 4.80, η οποία κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της στη διοργάνωση, μετά το χάλκινο το 2012 στο Ελσίνκι. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου με 4.75μ, ενώ η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα, με την κορυφαία μέχρι τώρα επίδοση φέτος στην Ευρώπη (4.85μ), κατετάγη 4η με 4.70μ.
«Είναι μια μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων από εμένα και τη Νικόλ. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να έχεις προετοιμαστεί καλά σε μεγάλους αγώνες. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για ένα, αφού αντιμετώπισα πρόβλημα τραυματισμού στο ξεκίνημα της σεζόν. Πίστευα ότι η Σιντόροβα θα πήγαινε για τα 4.85μ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ελπίζω να είμαι υγιής πρώτα απ΄ όλα και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη μετά τη νίκη της στον τελικό.
H Στεφανίδη πανηγύρισε τη νίκη της με ένα κολάζ από 16 stories που ανέβηκαν στο Instagram από συγγενείς και φίλους, ενώ σε βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων παρουσιάζονται τόσο το νικητήριο άλμα όσο και οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν τον θρίαμβο στο Βερολίνο.
«Είχα πει από πριν ότι θα γίνει ένας συγκλονιστικός αγώνας. Τον ευχαριστήθηκα πολύ και ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν. Ήταν ένας φανταστικός αγώνας και άρχισαν σιγά σιγά να μου βγαίνουν και υψηλά άλματα. Ήταν ένας αγώνας απολαυστικός με πολλές ανατροπές. Ήταν σημαντικό για μένα το μετάλλιο που κέρδισα αφού επέστρεψα στο στίβο μετά τη γέννηση του παιδιού μου. Αφιερώνω το μετάλλιο στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές της Αττικής, σε όλους όσους με στήριξαν, την ομοσπονδία και τους χορηγούς μου», είπε από την πλευρά της η Νικόλ Κυριακοπούλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο τρίτος άνθρωπος μετά τους Ζαγκάλο και Μπεκενμπάουερ που σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής
Ήταν κοινό μυστικό ότι ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου θα αναλάμβανε τους “μπλε” μετά το Μουντιάλ του 2026
Ο Άνταμ Σίλβερ δεν αποκάλυψε την εκτίμηση του
Συστάσεις να φορούν μάσκες όσοι εργάζονται ή ταξιδεύουν
Προκρίθηκε στα ημιτελικά χωρίς να χάσει σετ από την Παρκς
Την ερχόμενη Κυριακή, Ισπανία και Αργεντινή θα αναμετρηθούν στο στάδιο MetLife στο Νιου Τζέρσεϊ
«Όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα»
Στα δαχτυλίδια θα υπάρχουν ανάγλυφα το Παγκόσμιο Κύπελλο, το έτος διεξαγωγής και η ένδειξη «Παγκόσμιοι πρωταθλητές»
Viral το video που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Η βιωματική δράση της Kaizen Gaming και της AccessibALL στο Kaizen Campus ανέδειξε πώς η τεχνολογία και η καινοτομία μπορούν να κάνουν την εμπειρία του γηπέδου πραγματικά προσβάσιμη σε όλους
Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας οδεύει ολοταχώς προς τέταρτη θητεία παρά τις έντονες αντιδράσεις
Τι δήλωσε ο Greek Freak για τον Αργεντινό θρύλο
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η ανάρτησή της στο Instagram
Προσπάθησε να το καταρρίψει ο Τόμας Τούχελ
Τι αποκάλυψε στην παρουσίασή του από την ομάδα της Φλόριντα
Τι αποκάλυψε στην παρουσίασή του από την ομάδα της Φλόριντα
Αναλυτικά οι αγώνες των Θεσσαλονικιών για το νέο πρωτάθλημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.