Πολιτικη & Οικονομια

Τα αγρίμια και οι κότες: Τι έγραφε σαν σήμερα πριν 3 χρόνια για το δημοψήφισμα ο Πολάκης

Το διχαστικό tweet που δεν θα ξεχαστεί

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4170889.jpg
© EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τρία χρόνια μετά το δημοψήφισμα, η τεταμένη πολιτική περίοδος που χαρακτηρίστηκε από τη διχαστική διάθεση που κυριάρχησε στο δημόσιο λόγο, επανήλθε στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη να υπενθυμίζει στον Αλέξη Τσίπρα ένα τουίτ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από εκείνες τις μέρες.

«Το “όχι” θέλει Έλληνες το “ναι” θέλει προδότες, καιρός να ξεχωρίσουνε τα αγρίμια από τις κότες» είχε γράψει χαρακτηριστικά στις 6 Ιουλίου του 2015 ο Παύλος Πολάκης.

pola.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY