- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοδωράκης: Ο χωρισμός από το ΚΙΝΑΛ ήταν η καλύτερη λύση
«Δεν θα στηρίξουμε κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό»
«Ο χωρισμός Ποταμιού – Κινήματος Αλλαγής ήταν η καλύτερη λύση και για τους δύο. Υπήρχε διάσταση απόψεων για το πρωτεύον στη χώρα τι να κάνουμε τι να λέμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης.
«Από το να χουμε καβγαδάκια, καλύτερα να χωρίσουμε. Καλή επιλογή και για το Ποτάμι, αλλά και για το ΚΙΝΑΛ ώστε να μην έχουν οι δυο οργανισμοί φθορά» πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο. «Δεν ρωτηθήκαμε για τις τελευταίες αποφάσεις όπως το Μακεδονικό και τις εκλογές ‘’εδώ και τώρα’’… Αυτά ήταν κόντρα σε όσους μετείχαν στο Πολιτικό Συμβούλιο αύτη ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έγιναν λάθη και από εμάς που δεν ώθησαν την ώθηση που θέλαμε σε αυτό το εγχείρημα» αποσαφήνισε.
Σημείωσε δε ότι «είναι απλούστευση το αν θα στηρίξουμε τη ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά». Η νέα κυβέρνηση, διευκρίνισε, θα κάνει το πρώτο κόμμα με μπόνους 50 εδρών. «Εμείς δεν θέλουμε να πάμε σε πρόωρες εκλογές με απλή αναλογική» ξεκαθάρισε.
«Δεν θα στηρίξουμε κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό» διευκρίνισε πάντως ο επικεφαλής του Ποταμιού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατήγγειλε υπόγεια συνεννόηση μεταξύ του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας
Στα 5,32 δισ. ευρώ οι εισπράξεις στο πεντάμηνο
Η υπόθεση αφορά σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση
«Δεν κατάλαβε ποτέ ότι είναι άλλη η ευθύνη του Βουλευτή και άλλη του Προέδρου ενός κόμματος. Κρίμα»
Η τοποθέτηση Σαλμά και η ανάρτηση Γεωργιάδη
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό, αλλά οι αντιφάσεις και το παρελθόν του δημιουργούν ερωτήματα
«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν κάτι μόνο για εκφοβισμό»
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
«Δεν αρνηθήκαμε ότι υπήρχε σοβαρό θέμα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ
«Η ερμηνεία της στο κλασικό "Αθήνα κόρη τ’ ουρανού" χάρισε στην πόλη ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά της αποτυπώματα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.