- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Εκπρόσωπος Τύπου ΑΝΕΛ: Μπορεί να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον
«Κάνουμε μία επιλογή προτεραιοτήτων»
«Κάνουμε μία επιλογή προτεραιοτήτων για να υπηρετήσουμε τον τόπο και τον λαό και αυτό έκανε με υπευθυνότητα ο Πάνος Καμμένος» σημείωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κ. Τοσουνίδης μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Σε ερώτηση για το εάν οι ΑΝΕΛ όντως αποχωρίσουν από τον κυβερνητικό συνασπισμό όταν έρθει η συμφωνία με τα Σκόπια για κύρωση στην Βουλή ο κ. Τοσουνίδης υπογράμμισε «Κρατήσαμε τη χώρα όρθια και την οδηγούμε εκτός μνημονίων και ναι υπάρχει ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι μας στο μέλλον όταν έρθει η συμφωνία στην Βουλή.
Η συνωμοσιολογία είναι πάντοτε ελκυστική αλλά εμείς δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τις πολιτικές συνθήκες στα Σκόπια. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν μία ξεκάθαρη σχέση μεταξύ τους αλλά και με τον Ελληνικό λαό. Αυτό που γίνεται με την παρούσα κυβέρνηση είναι ένα πολύ θετικό βήμα εθνικής συμφιλίωσης. Όχι μόνο δεν είναι κακό αλλά είναι πάρα πολύ καλό».
Ο κ. Τοσουνίδης επιτέθηκε και στη Νέα Δημοκρατία σημειώνοντας: «Η υποκρισία της ΝΔ είναι απώλεια για την δημοκρατία καθώς δεν τοποθετείται σε κανένα σοβαρό ζήτημα. Ξέχασαν ή προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε την θέση τους για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό».
Σε ερώτηση για του αποχωρήσαντες Καμμένος και Λαζαρίδης ο κ. Τοσουνίδης τόνισε: «Ο Ψευτοδημητρός είναι άλλη περίπτωση αλλά ο κ. Λαζαρίδης ναι πρέπει να παραδώσει την έδρα του. Όταν παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να σηκώσει το βάρος παραδίδεις την έδρα σου. Ένας άνθρωπος που έχει δηλώσει πως θα παραιτηθώ από την θέση του αντιπροέδρου 3 φορές και δεν το έχει πράξει είναι ανάξιος λόγου. Επίσης οσμή χρηματισμού υπάρχει».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.